Έκανε την αποκάλυψη για τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου - «Στην αρχή έπαθε σοκ αλλά...»

Η εξομολόγησή της για την αρχή της σχέσης τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την αποκάλυψη για τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου - «Στην αρχή έπαθε σοκ αλλά...»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως στην αρχή της σχέσης τους έπαθε ένα σοκ λόγω της δημοσιότητάς της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα πάντα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε με μεγάλη άνεση για την οικογένειά της και για τη σχέση της με τον άνθρωπό της.

Όπως εξήγησε, ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ήταν λογικό στην αρχή να δυσκολεύεται με τη φήμη που είχε εκείνη. Στη συνέχεια βέβαια αυτό διορθώθηκε και πλέον οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιλέξει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο με τον άντρα της - δείτε εδώ.

Αυτές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Σαν γήπεδο η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου υποδέχθηκε χθες στο σπίτι όπου μένει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τις φίλες της και από τις φωτογραφίες που είδαμε, ξεχωρίσαμε τη βεράντα η οποία είναι σαν κανονικό γήπεδο! Ένας πραγματικά μοναδικός χώρος!

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι επέστρεψε στη βάση της και χθες θέλησε να συναντηθεί με τις κολλητές προκειμένου να πουν τα νέα τους από το καλοκαίρι.

Όλες μαζί λοιπόν βρέθηκαν στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου. Μαζί φυσικά και η Βάσω Λασκαράκη που είναι κολλητή της και επέστρεψε οριστικά από την Κρήτη. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρέα της.

Αυτή είναι η βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου που είναι σαν γήπεδο

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται και η υπέροχη βεράντα της Αθηνάς Οικονομάκου!

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι