Θύμα χάκερ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η αποκάλυψη στον αέρα του The Booth

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα χάκερ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η αποκάλυψη στον αέρα του The Booth

Σήμερα το μεσημέρι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του The Booth, θέλησε να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη με τους λογαριασμούς της τα social media, που έπεσαν θύμα χάκερ. Όπως ξεκαθάρισε η ίδια χρειάστηκε να απευθυνθεί στη δίωξη.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια προέτρεψε τον κόσμο να δείχνει την πρέπουσα προσοχή στο διαδίκτυο, κάτι που της έγινε μάθημα μετά την περιπέτεια που πέρασε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε χθες όσον αφορά το account μου στο Instagram. Λυπάμαι πάρα πολύ αν κάποιος ενοχλήθηκε από μηνύματα τα οποία δεν έστειλα εγώ.

Κάποιο χακάρισμα έγινε εκεί. Δεν ξέρω ακριβώς. Φεύγανε μηνύματα από το λογαριασμό μου σε σχέση με ένα giveaway. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και είμαστε σε έναν καλό δρόμο», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μιας και είπαμε βέβαια για το The Booth, δείτε εδώ για ποιον λόγο «λύγισε» τις προηγούμενες μέρες η Σοφία Μουτίδου.

The Booth: Νέες εξελίξεις με Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα στο OPEN

Τις νέες εξελίξεις για το The Booth που θα συνεχίσει και το χειμώνα στο OPEN θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Τι καινούριο θα δούμε στην εκπομπή της Σοφίας Κουρτίδου, της Σοφίας Μουτίδου, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Κρυσταλλίας Ρήγα;

Όπως έγινε γνωστό το The Booth συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι, καθώς είναι μια εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και παρόλο που πρόκειται για ένα καινούριο project στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες έκαναν συζητήσεις και με τις 4 παρουσιάστριες για να δουν τι θα αλλάξουν και τις θα κρατήσουν από τη ροή για να αυξήσουν την τηλεθέαση, καθώς το χειμώνα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Αυτές είναι οι νέες εξελίξεις για το The Booth στο OPEN

The Booth OPEN Μουτίδου Κουρτίδου Αναστασόπουλου Ρήγα

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, στο The Booth θα προστεθεί μια νέα ενότητα η οποία σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, Σοφία Κουρτίδου, Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα θα υποδέχονται στο πλατό διάφορους καλεσμένους από το χώρο της showbiz για να απαντάνε μαζί τους σε τηλεφωνήματα των τηλεθεατών.

Και αυτό γιατί, όταν έλειπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και είχαν πάρει τη θέση της διάφορα πρόσωπα είχε γίνει χαμός στο Twitter, ενώ είχαν αποσπάσει πού θετικά σχόλια.