Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αν ήμουν χθες στο GNTM 3 θα είχαμε τσακωθεί...»

Δε δίστασε να το πει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αν ήμουν χθες στο GNTM 3 θα είχαμε τσακωθεί...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο GNTM 3 και ξεκαθάρισε πως αν βρισκόταν ακόμα στην κριτική επιτροπή θα είχε τσακωθεί με τους συνεργάτες της για να περάσουν έναν παίκτη.

Ο λόγος φυσικά πήγε στον Δημήτρη, τον Εύζωνα που εργάζεται σε βουλκανιζατέρ, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για το σπίτι του GNTM.

«Παιδιά, εγώ δεν ήμουν εκεί, γιατί πρέπει να τα ακούσω για τον Εύζωνα; Με έχετε βουτήξει» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM

Και η Φωτεινή Πετρογιάννη της είπε: «Ήταν τόσο κακός στη φωτογράφιση που δεν άξιζε να μπει μέσα στο σπίτι;»!

Και η Ηλιάνα κόμπιασε και αναφώνησε:«Κοίταξε…».

Ο δε Παντελής Τζωρτζάτος τη ρώτησε: «Σε φέραμε σε δύσκολη θέση, Ηλιάνα;».

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δε με φέρατε σε δύσκολη θέση, θα στηρίξω κι εγώ τον Εύζωνα, αν ήμουν εκεί μπορεί να είχαμε τσακωθεί και να είχε περάσει».

To GNTM βέβαια φαίνεται πως έχει γίνει γενικά θέμα στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε χθες για τις κριτικές της Βίκυς Καγιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγία: "Δεν έχω δημιουργήσει καμία κόντρα εγώ! Της έστειλα μήνυμα και..."

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Βίκυ Καγιά!

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή της, αλλά και για το GNTM 3, το οποίο όπως είπε, παρακολουθεί. Επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι πριν την έναρξη του GNTM 3 μίλησε με την Βίκυ Κάγια, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που της θέλουν να μην έχουν επαφές.

“GNTM βλέπω ούτως ή άλλως, γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά όπως και να έχει θα το έβλεπα. Είναι ένα project που αγάπησα πάρα πολύ και εξακολουθώ να το αγαπάω και αποχώρησα εν συνείδησή μου. Δεν έχω προκαλέσει κάποια κόντρα εγώ. Το τι έχει συμβεί, δεν με στεναχωρεί, γιατί δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έκταση πήρε γιατί το GNTM αγαπήθηκε… Δείτε το σοκ της Φαίης από το σχόλιο της Ηλιάνας!

Έχω μιλήσει με τον Σκουλό, την Ζεν και τον Άγγελο. Με την Βίκυ μίλησα μόνο στο τρέιλερ, που της έστειλα καλή επιτυχία και καλή αρχή.”, είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.