Φωτογραφίες ντοκουμέντο της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία μετά την επανασύνδεση

Είναι ξανά μαζί και full in love

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες ντοκουμέντο της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία μετά την επανασύνδεση

Λίγες μέρες μετά την είδηση πως η επανασύνδεση ήρθε για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο από μία κοινή έξοδο του ζευγαριού σε ένα εστιατόριο στα Νότια Προάστια.

Οι δυο τους πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την πολύχρονη σχέση τους και να δοκιμάσουν να μείνουν για λίγο χωριστά. Η απόσταση άλλωστε ήταν ένας παράγοντας που τους είχε κάνει να απομακρυνθούν, καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο έρωτας φαίνεται πως τους έκανε να βρεθούν και πάλι ο ένας στον δρόμο του άλλου και έτσι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Όπως είδαμε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή Love it, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε ένα εστιατόριο στην Γλυφάδα και ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε".

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία επανασύνδεση

Αλμπέρτο Μποτία: Ο πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα έστειλε μήνυμα γεμάτο νόημα

Ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως κάνουν όλοι και εκτός Ελλάδος, βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του και ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει αρμόδιοι φορείς για την προστασία από τον κορωνοϊό. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα γεμάτο νόημα. Τι έγραψε ο πρώην σύντροφο της Ελένης Φουρέιρα;

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μένει πλέον μόνιμα στην Σαουδική Αραβία και παίζει με την ομάδα Αλ Γουεχντά, ενώ έχει μοιράσει την ζωή του και με τα ταξίδια στην πατρίδα του την Ισπανία, θέλησε να πει και ο ίδιος δυο λόγια για ητν δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλμπέρτο Μποτία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια άκρως...σαγηνευτική φωτογραφία του μέσα από το σπίτι του, την οποία συνόδευσαν μερικά πολύ όμορφα λόγια.

«Όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα βιώσουμε έναν νέο κόσμο για πρώτη φορά! Μια πρώτη αγκαλιά από φίλους... Ένα πρώτο δείπνο μετά από ... Ένα πρώτο ταξίδι ... Ένας πρώτος καφές ... οι πρώτες φορές είναι συνήθως ξεχωριστές ... Και να θυμάστε τα πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος αμυντικός.

Να σημειώσουμε πως η είδηση του χωρισμού του Αλμπέρτου Μποτία και της Ελένης Φουρέιρα «έσκασε» τον περασμένο Ιανουάριο. Ο λόγος ήταν η μεταξύ τους απόσταση. Καθώς, όπως είπαμε ο ποδοσφαιριστής παίζει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η Ελένη Φουρέιρα η οποία μένει στην Ελλάδα, είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.