Big Brother: Αποκάλυψη που «καίει» από την αδερφή της Σοφίας - «Ερωτεύεται αλλά...»

Όλα όσα είπε για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αποκάλυψη που «καίει» από την αδερφή της Σοφίας - «Ερωτεύεται αλλά...»

Η αδερφή της Σοφίας Δανέζη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε μία αποκάλυψη που «καίει» σχετικά με την στρατηγική που έχει η τραγουδίστρια μέσα στο σπίτι του Big Brother, ενώ ξεκαθάρισε πως πολύ συχνά ερωτεύεται στην πραγματική της ζωή.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του γνωστού ριάλιτι. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Σοφία Δανέζη έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η αδερφή της Σοφίας Δανέζη είπε: «Η Σοφία είναι ευθύς άνθρωπος, θα πει αυτό που πιστεύει… Ό,τι θέλει να πει, θα το πει…»!

Και τόνισε: «Ερωτεύεται αλλά δεν θα ερωτευτεί μέσα στο σπίτι, δεν έχει πάει για αυτό το σκοπό… Της στέλνω την αγάπη μου και είμαστε όλοι δίπλα της»!

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Brother, δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποφασίσει να αλλάξει στρατόπεδο.

Big Brother: Νέο πλάνο που "καίει" το παιχνίδι έδειξαν στο live streaming!

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν τα διόλου κατάλληλα πλάνα που κάνουν την εμφάνισή τους στο live streaming του «Big Brother».

Οι τηλεθεατές, συνεχίζουν να παρακολουθούν με συνέπεια το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», με αποτέλεσμα να πέφτουν πάνω σε σκηνές που ουδέποτε θα μπορούσαν να προβληθούν τηλεοπτικά.

Μια ακριβώς τέτοια σκηνή είδαμε για ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές… άνδρες.

Πρόκειται για δύο παίκτες που εθεάθησαν χωρίς τα απαραίτητα στο ντους του σπιτιού, με την εικόνα να κάνει τον γύρο του Twitter και τα σχόλια να ποικίλλουν. Δείτε εδώ τα Highlight του χθεσινού επεισοδίου!

Big Brother επίμαχο πλάνο

Big Brother: Έφερε τα πάνω κάτω ξανά η Άννα Μαρία - Ο τσακωμός με την Ραϊσα

Τα πάνω κάτω έφερε για ακόμη μια φορά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother, η οποία μπήκε στο δωμάτιο στο Big Brother κι άρχισε να κράζει όλα τα κορίτσια, με αφορμή το περιστατικό με την Χριστίνα Ορφανίδου, όπου είχε αναφέρει μπροστά σε όλους πως προκαλεί. Σήμερα, τσακώθηκε και με την Ραϊσα.

Η ίδια ήταν έξαλλη με το σχολιασμό του περιστατικό από τις συμπαίκτριες της, αρχίζοντας να μιλά… για τόξα και για βέλη από την πλευρά τους, ενώ οι χαρακτηρισμοί δε σταμάτησαν εκεί, καθώς πήγε να τους πει τα ίδια λόγια και στο δωμάτιο, με τις συμπαίκτριές της να τονίζουν πόσο ειλικρινείς ήταν μαζί τους.

Μάλιστα, η Αφροδίτη νευρίασε πολύ με την συμπεριφορά της, καθώς είπε πως δεν σταματάει να μιλάει. Όταν έφυγε από το δωμάτιο ξεκίνησε να την κοροϊδεύει.

Δεν τελείωσε εκεί, βέβαια, καθώς μίλησε για το θέμα και στο «Μεγάλο Αδελφό». «Πηδάει πάνω σε όλους τους άνδρες, τι πράγματα είναι αυτά που κάνει;», ανέφερε μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας εκτός εαυτού μαζί της.