My Style Rocks: Απασφάλισε ο Στέλιος Κουδουνάρης - «Αν έχεις στιλίστα...»

Ξεκάθαρος ο σχεδιαστής!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Απασφάλισε ο Στέλιος Κουδουνάρης -  «Αν έχεις στιλίστα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης απασφάλισε και ξεκαθάρισε στη Σοφιάνα Σπίνουλα, πως αν αντιληφθεί ότι έχει στιλίστα που της φτιάχνει τα looks, θα τη θεωρήσει τη μεγαλύτερη απογοήτευση σε αυτό το παιχνίδι.

Ο γνωστός σχεδιαστής έδειξε να είναι πολύ προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε η διαγωνιζόμενη και μιλώντας εντελώς ανοιχτά αποφάσισε να τη ρωτήσει αν έχει πίσω της κάποιον άνθρωπο που της φτιάχνει τα ντυσίματα.

Η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού - δείτε εδώ το look που της έδωσε τη νίκη στο Gala - ξεκαθάρισε πως δε θα άφηνε ποτέ έναν άνθρωπο να επέμβει στο στιλ της και στην εικόνα της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δέχθηκε το επιχείρημά της και έκλεισε λέγοντάς της πως θα είναι πολύ μεγάλη απογοήτευση αν μάθει ότι έχει στιλίστα.

My Style Rocks Σοφιάνα Σπίνουλα

My Style Rocks: Ξεκίνησε καυγάς στο πλατό - «Θέλετε να την έχετε από κοντά...»

Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε ένας νέος καυγάς στο My Style Rocks ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, την ώρα που βαθμολογούσαν μία συμπαίκτριά τους, με την Έρη Λώλη να τις κατηγορεί πως της βάζουν υψηλούς βαθμούς για να την έχουν από κοντά.

Η παίκτρια που πριν από λίγο ξέσπασε σε κλάματα - δείτε εδώ τι συνέβη - σχολίασε τη βαθμολογία που δέχθηκε η Μαρία Χριστίνα, η νέα παίκτρια που έχει ασυλία αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα κατηγόρησε όλες τις συμπαίκτριές της που της έβαλαν καλό βαθμό σε ένα μέτριο κατά τη γνώμη της σύνολο ξεκαθαρίζοντας πως το κάνουν για την έχουν από κοντά τις επόμενες εβδομάδες και να τους βάζει και εκείνη μεγάλους βαθμούς.

Η συμπαίκτριές της διαφώνησαν ωστόσο εκείνη έδειξε να είναι ανένδοτη.

Πρώην παίκτρια του My style rocks κέρδισε τον τίτλο του «Miss Αφροδίτη 2020»

Πρώην παίκτρια του My style rocks η οποία κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις, πήγε στα καλλιστεία «Miss Αφροδίτη 2020» και κέρδισε τον τίτλο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι μόδας, ωστόσο κέρδισε στον χώρο της ομορφιάς. Δείτε ωστόσο ποια παίκτρια κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks.

Miss Αφροδίτη 2020 Βρισηίδα Ανδριώτου