My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Γεωργία Βρανά και η Κάτια Φουρτούνη, ενώ στην τελευταία θέση ήταν για πρώτη φορά η Αρετή Λις - δείτε εδώ τα δύο νέα πρόσωπα που μπήκαν στο παιχνίδι.

Τελικά νικήτρια βγήκε για ακόμα μία μέρα η Κάτια Φουρτούνη, η οποία εξασφάλισε τον έξτρα πόντο για το Gala της Κυριακής.

My Style Rocks: Ξεκίνησε καυγάς στο πλατό - «Θέλετε να την έχετε από κοντά...»

Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε ένας νέος καυγάς στο My Style Rocks ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, την ώρα που βαθμολογούσαν μία συμπαίκτριά τους, με την Έρη Λώλη να τις κατηγορεί πως της βάζουν υψηλούς βαθμούς για να την έχουν από κοντά.

Η παίκτρια που πριν από λίγο ξέσπασε σε κλάματα - δείτε εδώ τι συνέβη - σχολίασε τη βαθμολογία που δέχθηκε η Μαρία Χριστίνα, η νέα παίκτρια που έχει ασυλία αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα κατηγόρησε όλες τις συμπαίκτριές της που της έβαλαν καλό βαθμό σε ένα μέτριο κατά τη γνώμη της σύνολο ξεκαθαρίζοντας πως το κάνουν για την έχουν από κοντά τις επόμενες εβδομάδες και να τους βάζει και εκείνη μεγάλους βαθμούς.

Η συμπαίκτριές της διαφώνησαν ωστόσο εκείνη έδειξε να είναι ανένδοτη.