«Πολλά μπορούν να γίνουν με τη Ρούλα Κορομηλά» - Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στις φήμες που τη θέλουν στο Opentv

Τι θα συμβεί με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πολλά μπορούν να γίνουν με τη Ρούλα Κορομηλά» - Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στις φήμες που τη θέλουν στο Opentv

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως με τη Ρούλα Κορομηλά μπορούν να γίνουν πολλά καθώς ακόμα δεν έχει σταματήσει από την τηλεόραση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει στο Opentv.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τα ζευγάρια του J2US και τις αλλαγές που έρχονται, ενώ η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει στη Ρούλα Κορομηλά και στα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη τις τελευταίες μέρες.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Η Ρούλα ήρθε στο γραφείο και μιλήσαμε. Όταν μια παρουσιάστρια σαν τη Ρούλα Κορομηλά έρχεται στο γραφείο ενός παραγωγού πολλά συζητάμε και πολλά μπορούν να γίνουν. Δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα είναι, αλλά η Ρούλα δεν έχει κρεμάσει τα παπούτσια της ακόμα».

Από τη μεριά της βέβαια η Ρούλα Κορομηλά διέψευσε τις φήμες για το Opentv

Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» η είδηση πως η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση και ενδέχεται να την δούμε σε αγαπημένο πρόγραμμα του OPEN. Ωστόσο, η ίδια το διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφεραν πως ενδέχεται μέσα στον Οκτώβρη να μπει στο J2US και να είναι η πέμπτη κριτής ή να αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου, αφού η παρουσιάστρια ξεκινάει και τη νέα της εκπομπή.

Βέβαια, η ίδια η Ρούλα Κορομηλά διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση μέσα από ένα σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση της, απαντώντας σε διαδικτυακό της φίλο.

«Να προσέχεις εκεί στο just the 2 of us», της έγραψε με την ίδια να απαντάει «Δεν ισχύει αυτό. Το είπαμε».

Ρούλα Κορομηλά just the 2 of us open