Mega spoiler για το Big Brother - Έτσι θα βγει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega spoiler για το Big Brother - Έτσι θα βγει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγες μέρες πριν το live του Big Brother, σας έχουμε ένα mega spoiler για το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΪ και για τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για μία ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Το Big Brother συνεχίζει την καλή του πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης και το live της Παρασκευής αναμένεται να είναι...άκρως ανατρεπτικό. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση, στο επεισόδιο της Πέμπτης, θα είναι τελικά δύο, ενώ ο τρίτος υποψήφιος θα βγει μετά από ψηφοφορία που γίνει ζωντανά την Παρασκευή στο show.

Όλα λοιπόν μπορεί να ανατραπούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όχι μόνο από την απόφαση που θα πάρει η πλειοψηφία των παικτών αλλά και από το «βέτο» που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Εν τω μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο ξεχωρίζει η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Νικόλα για την προσωπική του ζωή. Ο παίκτης από την Κύπρο, εξηγεί πως τα προβλήματα που είχε στην οικογένεια του δεν τον άφησαν να έχει προσωπική ζωή με αποτέλεσμα να είναι είναι ακόμα παρθένος. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αλλάζει στρατόπεδο.

Big Brother: Αποκάλυψη που «καίει» από την αδερφή της Σοφίας - «Ερωτεύεται αλλά...»

Η αδερφή της Σοφίας Δανέζη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε μία αποκάλυψη που «καίει» σχετικά με την στρατηγική που έχει η τραγουδίστρια μέσα στο σπίτι του Big Brother, ενώ ξεκαθάρισε πως πολύ συχνά ερωτεύεται στην πραγματική της ζωή.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του γνωστού ριάλιτι. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Σοφία Δανέζη έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η αδερφή της Σοφίας Δανέζη είπε: «Η Σοφία είναι ευθύς άνθρωπος, θα πει αυτό που πιστεύει… Ό,τι θέλει να πει, θα το πει…»!

Και τόνισε: «Ερωτεύεται αλλά δεν θα ερωτευτεί μέσα στο σπίτι, δεν έχει πάει για αυτό το σκοπό… Της στέλνω την αγάπη μου και είμαστε όλοι δίπλα της»!