Τους «τρέλανε» όλους η Κατερίνα Καινούργιου με το μίνι μαύρο φόρεμά της - «Το έβαλα τώρα γιατί...»

Την πάτησε η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τους «τρέλανε» όλους η Κατερίνα Καινούργιου με το μίνι μαύρο φόρεμά της - «Το έβαλα τώρα γιατί...»

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της με ένα μίνι μαύρο φόρεμα και «τρέλανε» όλους τους συνεργάτες της ενώ δεν δίστασε να κάνει χιούμορ με τον εαυτό της και να πει πως το έβαλε τώρα γιατί δεν μπορεί να το φορέσει το βράδυ.

Η παρουσιάστρια έκανε ένα μικρό λάθος το οποίο συνειδητοποίησε αφού μπήκε στο πλατό και αποφάσισε να το μοιραστεί και με το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως εξήγησε το φόρεμα που έβαλε ήταν γεμάτο στρας, κάτι που δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα στο καμαρίνι της λόγω του φωτισμού.

«Μην μπερδεύεστε! Δεν είναι δέκα παρά το βράδυ αλλά δέκα το πρωί (γέλια)!Απλά να σας πω τι έπαθα… Μέσα στο καμαρίνι δεν βλέπαμε το φόρεμα που γυάλιζε και ήρθα εδώ και το είδα… με συγχωρείτε! Αν δεν γυάλιζε θα ήταν μια χαρά… Το έβαλε τώρα γιατί το βράδυ δεν έχω που να πάω…», ενώ λίγο αργότερα, έριξε τα πυρά τις στις παίκτριες του The Bachelor. Δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Έγινε νονά η Κατερίνα Καινούργιου - Όλη η εκκλησία κοιτούσε το καταπληκτικό της φόρεμα

Νονά έγινε ακόμα μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου και δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram με το συγκλονιστικό της φόρεμα να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη την εκκλησία!

Η παρουσιάστρια του Open που φημίζεται για το γούστο της έκλεψε τις εντυπώσεις το απόγευμα της Κυριακής καθώς βάπτισε το παιδί μιας φίλης της!

Όντας πανευτυχής, η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε ανέβασε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Κατερίνα Καινούργιου νονά

Κατερίνα Καινούργιου βάφτιση

Κατερίνα Καινούργιου γάμος

Στα λευκά, επίσης, είχε ντυθεί και στην πρεμιέρα της εκπομπής της! Δείτε εδώ το βίντεο.

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε το επόμενο βήμα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το κράτησαν κρυφό! Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι...

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου και τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, σύμφωνα με το περιοδικό You! Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του και φρόντισε να το κρατήσει κρυφό αλλά... εμείς τα μάθαμε όλα!

Με αρκετές προσδοκίες ξεκίνησε η νέα της τηλεοπτική χρονιά και το ανανεωμένο “Ευτυχείτε”, βγήκε για τρίτη σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα, με την Κατερίνα λιγότερο αγχωμένη από κάθε άλλη φορά, αλλά με μικρή αγωνία, όπως εκμυστηρεύτηκε από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα, όπως είπε και η ίδια στο κοινό της, ανυπομονούσε να ξεκινήσει φέτος η εκπομπή, μετά από ένα καλοκαίρι τόσο ιδιαίτερο για όλους μας λόγω της πανδημίας.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Βέβαια, στη δική της περίπτωση το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν μια περίοδος μεγάλης προσωπικής ευτυχίας, καθώς με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο πέρασαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τις διακοπές τους μαζί. Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι και απόλυτα ευτυχισμένοι. Τους προηγούμενους μήνες το ζευγάρι αποφάσισε να συμβιώσει με...δόσεις, καθώς κάποιες μέρες της εβδομάδας η παρουσιάστρια έμενε στο σπίτι του συντρόφου της στο Κολωνάκι ενώ τις υπόλοιπες, λόγω και του πρωινού ξυπνήματος για την εκπομπή, στο πατρικό της στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι πήγε σε γνωστό κατάστημα επίπλων προκειμένου να ανανεώσει και να ανακαινίσει τον κοινό του χώρο. Οι επιλογές τους ήταν κομμάτια χρηστικά, σε αρκετά minimal γραμμές, με τον Φίλιππο να εμπιστεύεται απόλυτα το γούστο της αγαπημένης του!

Είναι νωρίς για σχέδια γάμου όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Όπως έγραψε και στα social media η Κατερίνα κάτω από μια τρυφερή κοινή τους καλοκαιρινή φωτογραφία “oι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας όταν είναι ευτυχισμένοι”.

Με τον Φίλιππο ζουν το τώρα, ήρεμα, απλά και χωρίς εντάσεις. Το τι θα φέρει το μέλλον, κανείς δεν το γνωρίζει. Πρόθεση και των δύο είναι να αφήσουν τον χρόνο να αποφασίσει, χωρίς να βιάζονται και χωρίς να πιεστούν.

Δείτε εδώ τι δώρο της έκανε ο αγαπημένος της για την πρεμιέρα της στο Open, πριν από λίγες ημέρες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ