Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη δικηγόρο που έχει «τρελάνει» το σπίτι του Big Brother

Αποκαλύφθηκαν όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη δικηγόρο που έχει «τρελάνει» το σπίτι του Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω και να τρελάνει για τα καλά το σπίτι του Big Brother, κάτι που μέχρι στιγμής έχει πετύχει και με το παραπάνω. Μέσα από την εκπομπή Love it, αποκαλύφθηκαν όλα όσα δεν γνωρίζατε για την αγαπημένη δικηγόρο!

Από τους τσακωμούς της, μέχρι τις εκρηκτικές της δηλώσεις στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Άννα Μαρία έγινε από την πρώτη μέρα το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Η 36χρονη Κρητικιά δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα.

Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Θα τον βρει άραγε στο σπίτι του Big Brother;

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από την Άννα Μαρία, ενώ σήμερα έγινε και μία αποκάλυψη για την Σοφία Δανέζη!

Mega spoiler για το Big Brother - Έτσι θα βγει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγες μέρες πριν το live του Big Brother, σας έχουμε ένα mega spoiler για το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΪ και για τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για μία ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Το Big Brother συνεχίζει την καλή του πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης και το live της Παρασκευής αναμένεται να είναι...άκρως ανατρεπτικό. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση, στο επεισόδιο της Πέμπτης, θα είναι τελικά δύο, ενώ ο τρίτος υποψήφιος θα βγει μετά από ψηφοφορία που γίνει ζωντανά την Παρασκευή στο show.

Όλα λοιπόν μπορεί να ανατραπούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όχι μόνο από την απόφαση που θα πάρει η πλειοψηφία των παικτών αλλά και από το «βέτο» που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Εν τω μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο ξεχωρίζει η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Νικόλα για την προσωπική του ζωή. Ο παίκτης από την Κύπρο, εξηγεί πως τα προβλήματα που είχε στην οικογένεια του δεν τον άφησαν να έχει προσωπική ζωή με αποτέλεσμα να είναι είναι ακόμα παρθένος. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αλλάζει στρατόπεδο.