The Bachelor: «Τη γλωσσίτσα θα στην κόψω...» - Βγήκαν ήδη τα μαχαίρια

Οι πρώτες σπόντες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: «Τη γλωσσίτσα θα στην κόψω...» - Βγήκαν ήδη τα μαχαίρια

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, βγήκαν ήδη τα πρώτα μαχαίρια και ξεκίνησαν οι καυγάδες και οι σπόντες ανάμεσα στις παίκτριες με μία μάλιστα να ξεκαθαρίζει σε μία συμπαίκτριά της πως θα της κόψει την "γλωσσίτσα"!

Ενώ οι διαγωνιζόμενες περίμεναν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έρθει στη βίλα και να μάθουν τι θα γίνει με τη δοκιμασία τους, ξεκίνησαν να συζητούν μεταξύ τους και να αναρωτιούνται τι θα κάνουν σήμερα.

Η Αντζελίνα είπε πως δεν την ενδιαφέρει αν θα είναι ατομική ή ομαδική δοκιμασία καθώς θα την κερδίσει ούτως ή άλλως με την Έλενα Μπάση να της απαντάει: «Τη γλωσσίτσα θα στην κόψω εγώ...».

Από τη μεριά της η Αντζελίνα της έστειλε ένα φιλάκι και γύρισε στην Βίβιαν λέγοντάς της: «Ποιος θα μου κόψει τι εμένα;». Σήμερα μάλιστα είδαμε και τη μεγάλη αλλαγή της Νικολέττας λίγο πριν μπει στο παιχνίδι. Δείτε τη εδώ!

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.