Big Brother: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη για τη σχέση του με την Χριστίνα

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη για τη σχέση του με την Χριστίνα

Λίγο μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου, ο Παναγιώτης θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και να πει στον Big Brother, ποια είναι ακριβώς η σχέση που έχει με τη Χριστίνα και τι συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσά τους.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μέσα στο σπίτι ακούγονται πολλά για τον έναν από τους δύο δίδυμους και τη Χριστίνα, με την τελευταία να ξεκαθαρίζει πως από εδώ και στο εξής δε θέλει να ακούσει κανένα σχόλιο για τους δυο τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία μεγάλη ένταση μέσα στο σπίτι.

Ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε λοιπόν πως οι δυο τους δεν βρίσκονται σε σχέση απλά έχουν έρθει κοντά. Μάλιστα σχολίασε πως δεν πιστεύει ότι θα συμβεί όντως κάτι ανάμεσά τους έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια ωστόσο η κάμερα τους έδειξε μαζί στην πισίνα να ανταλλάσσουν τρυφερά στιγμιότυπα.

Mega spoiler για το Big Brother - Έτσι θα βγει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγες μέρες πριν το live του Big Brother, σας έχουμε ένα mega spoiler για το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΪ και για τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για μία ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Το Big Brother συνεχίζει την καλή του πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης και το live της Παρασκευής αναμένεται να είναι...άκρως ανατρεπτικό. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση, στο επεισόδιο της Πέμπτης, θα είναι τελικά δύο, ενώ ο τρίτος υποψήφιος θα βγει μετά από ψηφοφορία που γίνει ζωντανά την Παρασκευή στο show.

Όλα λοιπόν μπορεί να ανατραπούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όχι μόνο από την απόφαση που θα πάρει η πλειοψηφία των παικτών αλλά και από το «βέτο» που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Εν τω μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο ξεχωρίζει η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Νικόλα για την προσωπική του ζωή. Ο παίκτης από την Κύπρο, εξηγεί πως τα προβλήματα που είχε στην οικογένεια του δεν τον άφησαν να έχει προσωπική ζωή με αποτέλεσμα να είναι είναι ακόμα παρθένος. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αλλάζει στρατόπεδο.