The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαγδαληνή - Συγκλόνισε τις συμπαίκτριές της με την ιστορία της

Κάποιες την αγνόησαν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαγδαληνή - Συγκλόνισε τις συμπαίκτριές της με την ιστορία της

Γυρνώντας από το ραντεβού της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο η Μαγδαληνή δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor. Συγκεκριμένα, μίλησε στις συμπαίκτριές για την ιστορία της και συγκλόνισε με τα λόγια της.

Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή εντωμεταξύ, βρέθηκαν σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένει ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα, κάτι που έκανε νωρίτερα και η Αντζελίνα.

Η Μαγδαληνή επιστρέφει στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα έχουν συμβεί - συνεχίζει να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Κάποιες συγκινούνται, κάποιες άλλες όμως συνεχίζουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.