Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Η συγκίνηση της Σκορδά και του Ουγγαρέζου

Τα πλάνα που τους "λύγισαν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Η συγκίνηση της Σκορδά και του Ουγγαρέζου

Μπορεί η σημερινή έναρξη του Πρωινού να βρήκε την Φαίη Σκορδά να σκουπίζει το κόκκινο κραγιόν από τα δόντια της αλλά η συνέχεια ήταν λίγο... βαριά. Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν κάτι συγκεκριμένα πλάνα από το The Bachelor που συγκίνησαν αρκετά τόσο την ίδια την παρουσιάστρια όσο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για την ακρίβεια, στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν πλάνα από μια εξομολόγηση που έκανε εχθές η παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, Μαγδαληνή, για την οικογένειά της - μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. Τα λόγια αυτά άγγιξαν και την Φαίη Σκορδά αλλά και το πάνελ της...

Φαίη Σκορδά: Χαμός στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος την έλουσε με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Την έλουσε με σοκολάτα γιατί τον προκάλεσε και έγινε έξαλλη.

Στο διάλειμμα όπως είδαμε από αποσπάσματα που πρόβαλλαν η παρουσιάστρια έριξε σοκολάτα στον Δημήτρη Ουγγαρέζος με αποτέλεσμα να της την "φυλάει".

Έτσι, την ώρα της μαγειρικής, εμφανίστηκε από πίσω της και την έλουσε με ένα γεμάτο μπολ με σοκολάτα! Η Φαίη, έδειξε έντονα εκνευρισμένη, ωστόσο, γελούσε μπροστά στις κάμερες. «Με προκάλεσες» της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σχεδόν ένα τέταρτο νωρίτερα για να πάει να αλλάξει και να πλυθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο: