Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor - δήλωση Βίβιαν μπροστά στις κάμερες: "Ο Παναγιώτης θα κοιτάξει να σε..."

Τι αποκάλυψε μετά το πρώτο ραντεβού

The Bachelor - δήλωση Βίβιαν μπροστά στις κάμερες:
News 24.09.2020 12:56
Από Youweekly Team

Τα γυρίσματα του «The Bachelor» συνεχίζονται κανονικά και το βράδυ της Τετάρτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ραντεβού με τη Βίβιαν σε γνωστό εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα σε δηλώσεις της η κοπέλα αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα του Βασιλάκου!

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη που εξασφάλισε πλάνα και μίλησε με τη Βίβιαν.

«Είχαμε ραντεβού με τον Παναγιώτη. Πέρασα καταπληκτικά, είναι ένας τέλειος άνθρωπος. Μου αρέσουν πάρα πολλά στον Παναγιώτη. Είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με ήθος, που θα κοιτάξει να σε περιποιηθεί. Υπάρχει ανταγωνισμός, όλες οι κοπέλες είναι ξεχωριστές.

Κάποια ξεσπάσματα της Αντζελίνας με εκνευρίζουν. Η Μαγδαληνή είναι ένας πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και έχει μια πολύ συγκινητική ιστορία, που νομίζω πως θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς. Το μαγικό φίλτρο που έδωσα στον Παναγιώτη πιστεύω πως το χρησιμοποίησε και θα πιάσει» είπε η Μαγδαληνή. Spoiler! Αυτές οι παίκτριες είναι στην τελική πεντάδα!

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαγδαληνή - Συγκλόνισε τις συμπαίκτριές της με την ιστορία της

Γυρνώντας από το ραντεβού της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο η Μαγδαληνή δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor. Συγκεκριμένα, μίλησε στις συμπαίκτριές για την ιστορία της και συγκλόνισε με τα λόγια της.

Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή εντωμεταξύ, βρέθηκαν σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένει ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα.

Η Μαγδαληνή επιστρέφει στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα έχουν συμβεί - συνεχίζει να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Κάποιες συγκινούνται, κάποιες άλλες όμως συνεχίζουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Η συγκίνηση της Σκορδά και του Ουγγαρέζου

The Bachelor: Όσα δεν ξέρουμε για την Μαγδαληνή - Η ηλικία και η καταγωγή της

Share