Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Έχω 2000 ρούχα"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει:

Το πρωί της Πέμπτης, γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” Μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο μένει σε τέσσερα σπίτια. Παράλληλα, η σπουδαία ηθοποιός πρόσθεσε ότι έχει 2.000 ρούχα!

Μιλάμε για την Ρίκα Διαλυνά, η οποία δήλωσε:

“Η ζωή μου έχει αλλάξει εδώ και 3 -3,5 χρόνια πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω όπως ζούσα, άλλαξε η διάθεσή μου, άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να αλλάξω σπίτι. Δεν μου άρεσαν τα μεγάλα, τα φανταχτερά πράγματα, μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα τώρα.

Έφυγα από ένα πολύ μεγάλο σπίτι, ήρθα στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο αλλά δεν έχω μείνει ακόμα… Έχω μεταφερθεί σε τρία σπίτια, αν είναι δυνατόν!”, ανέφερε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά. Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό, τι συνέβη;

“Δεν θα το πιστέψετε. Έχω δώσει πάρα πολλά ρούχα. Τα ρούχα αυτά δεν τελειώνουν. Με ακολουθούν όπου κι αν πάω. Αν σας πω ότι ήταν 2.000 ρούχα, δεν θα το πιστέψετε”, συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Ρίκα Διαλυνά: Δείτε το φινετσάτο νεοκλασικό σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο!

Η Ρίκα Διαλυνά άνοιξε στο Youweekly.gr την πόρτα του υπέροχου σπιτιού της στο Παλαιό Φάληρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μας έδωσε "μικρές" γεύσεις για τα όσα έζησε μέσα σε αυτό με τον σύζυγο της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από δυο χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μεγάλη ανατροπή με το Survivor 3! Κόβεται το πιο αγαπημένο παιχνίδι από το reality;

Ξεκινήσαμε την περιήγηση από το σαλόνι, το οποίο διαθέτει την αισθητική της ιδιοκτήτριας του, με φινετσάτα έπιπλα και προσεγμένα υφάσματα στους καναπέδες. Πάνω στο τζάκι βρίσκεται ένας πίνακας, που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον σύζυγο της.

Στο δεύτερο καθιστικό, όπου βρίσκεται η μεγάλη βιβλιοθήκη υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε η ηθοποιός σε όλο τον κόσμο μαζί με το σύζυγος της, ενώ σε μια από αυτές με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Σπίτι Διαλυνά
Σπίτι Ρίκας Διαλνυνά