Εξελίξεις με την Βίκυ Κάβουρα και το J2US

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την Βίκυ Κάβουρα και το J2US

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη συμμετοχή της Βίκυς Κάβουρα στη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου μουσικού show του Opentv, Just the Two of Us. Η ίδια βρέθηκε σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι και έδωσε μία άκρως αινιγματική απάντηση σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το αν θα δούμε την ηθοποιό - παρουσιάστρια στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη. Από τη μεριά του βέβαια ο παρουσιαστής είχε ξεκαθαρίσει πως η Βίκυ Κάβουρα θα βρίσκεται μαζί του και στη νέα σεζόν. Δείτε εδώ τη δήλωσή του.

Σήμερα όμως η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να ανατρέψει τα δεδομένα και να ξεκαθαρίσει στο Καλό Μεσημεράκι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

«Εγώ Νίκο θέλω, τραγούδι θέλω, καλλίφωνος να είναι ο Νίκος σαν εσένα και τον Νίκο, οπότε μου κάνετε εδώ. Πραγματικά ευχαριστώ, αλλά εδώ θα είμαι εγώ.

Δεν θα είμαι στο J2US ε; Με ποιο αφτί το άκουσες, δεν ξέρω… Από εδώ μπαίνει, από εκεί να βγει, γιατί μπορεί να μπει κάτι άλλο. Μήπως και να μην τα πω»;

Βίκυ Κάβουρα: Με το εκθαμβωτικό χρυσό μαγιό της έκανε τη Μύκονο να αναστενάξει - Η φωτογραφία

Στη Μύκονο η Βίκυ Κάβουρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι celebrities. H ξανθιά καλλονή Βίκυ, πόζαρε με ένα υπέροχο - εκθαμβωτικό χρυσό μαγιό με θέα το απέραντο γαλάζιο στη Μύκονο. Δείτε τη φωτογραφία της από τη Μύκονο, όπου χαλαρώνει και ηρεμεί.

Ειδικότερα, η Βίκυ που λατρεύει τη Μύκονο είπε να ξετρελάνει τα πλήθη και έσπευσε να φορέσει ένα χρυσό μαγιό που τους κόλασε όλους. Πέρα από το ότι είναι μία κούκλα, η Βίκυ διαθέτει και ένα θεϊκό κορμί που την κάνει να μοιάζει με μοντέλο!

Την εν λόγω φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και εκείνοι ξεκίνησαν να της στέλνουν έναν "καταρράκτη" από κολακευτικά σχόλια και βέβαια της έκαναν χιλιάδες likes, όπως είναι φυσικό. Σε ποιόν δεν θα άρεσε η μοντελίστικη φωτογραφία της άλλωστε. Παραπέμπει σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Η φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα με το εκθαμβωτικό χρυσό της μαγιό στη Μύκονο!

βίκυ