Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ξεγράφει οριστικά το Big Brother - Το νέο μήνυμά του

Η ανάρτηση που θα συζητηθεί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ξεγράφει οριστικά το Big Brother - Το νέο μήνυμά του

Λίγες εβδομάδες μετά το χυδαίο μήνυμα που ακούστηκε στο live streamingm, φαίνεται πως ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έχει αποφασίσει να ξεγράψει οριστικά το Big Brother και να συνεχίσει τη ζωή του, κάτι που αποκάλυψε μέσα από ένα νέο μήνυμά του στο Instagram.

Μπορεί στην αρχή να ήταν αρκετά σιωπηλός στα social media, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο Κρητικός πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ γίνεται όλο και πιο ενεργός και κάνει όλο και περισσότερες αναρτήσεις μέσα από τις οποίες θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα.

Αυτή τη φορά, αποκάλυψε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω του την ιστορία από το Big Brother και να προχωρήσει τη ζωή του ξεχνώντας τα όσα έγιναν , ενώ τις προάλλες μίλησε για τα κλειστά στόματα που άνοιξαν. Δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Απειλεί να βγάλει την αλήθεια στη φόρα - Έχει ολόκληρο το επίμαχο βίντεο από το Big Brother

Μέσα από μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, απείλησε να βγάλει στη φόρα όλη την αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη του ατάκα, με τον ίδιο μάλιστα να ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του όλο το επίμαχο βίντεο από το Big Brother.

Μπορεί στην αρχή οι αναρτήσεις του να ήταν σπάνιες έως και ανύπαρκτες, με το σκάνδαλο ωστόσο να έχει καταλαγιάσει, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δείχνει να είναι όλο και πιο ενεργός στα social media.

Η πρώτη του ανάρτηση μετά το σκάνδαλο απεικόνιζε μία κρεμάλα - δείτε τη εδώ - αυτή τη φορά όμως επέλεξε να περάσει στην αντεπίθεση.

Σήμερα λοιπόν, μόλις πριν από λίγα λεπτά ανέβασε ένα insta story στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να συζητάει με τους δίδυμους την ώρα που είπε την χυδαία ατάκα περί βιασμού.

Πάνω στο βίντεο αυτό γράφει: «Τι έχουμε εδώ; Το κομμένο βίντεο ολόκληρο; Ποιος είναι τι; Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε τι γινόταν εκεί μέσα;».

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother