Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της

Τα αποκάλυψε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς και για την αληθινή καταγωγή της.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μιλά για την επαγγελματική της πορεία, το βελούδινο «διαζύγιο» με το Star - δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της μετά το τελευταίο της δελτίο - και τη μεταγραφή της στο Mega καθώς και για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Πέρα από την Κατερίνα Παναγοπούλου, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν και ο Νίκος Ψαρράς

Ο Νίκος Ψαρράς, γνωστός και ως Σταμάτης Μαυρούδης, από την αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Τετάρτης 23/9 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night show, και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις και για τον ρόλο του στην σειρά!

Ο Νίκος Ψαρράς είχε όνειρο να περάσει στη δραματική σχολή, όμως οι γονείς του δεν ήθελαν, αφού είχαν όνειρο να τον δουν γιατρό ή δημόσιο υπάλληλο. Ο ίδιος πέρασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την τρίτη προσπάθεια, ωστόσο μέχρι να τα καταφέρει γράφτηκε σε μια σχολή, που σπούδασε παρασκευαστής μικροβιολογικού εργαστηρίου, αποφοίτησε με βαθμό 19,7 ενώ έκανε πρακτική στο ΑΧΕΠΑ πραγματοποιώντας την επιθυμία του μπαμπά του που ήθελε να τον δει με λευκή στολή.

Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης για τον "Σταμάτη" και τις Άγριες Μέλισσες

«Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι… Εγώ πέρασα υπέροχα στα γυρίσματα με τα παιδιά, τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω.

Άγριες Μέλισσες το τέλος του Σταμάτη

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη», είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς, μάλιστα, απάντησε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο Καφέ της Χαράς: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια για να κλείσουμε 100%. Θέλω πολύ να είμαι».