Ποιος Σουλτάτος; Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε!

Τα υπέροχα φαγητά που μαγείρεψε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ποιος Σουλτάτος; Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε!

Η Βάσω Λασκαράκη έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει και με το παραπάνω τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο. Σήμερα το πρωί, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μεγαλουργήσει φτιάχνοντας το πιο εντυπωσιακό brunch.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ και πολλές φορές επιλέγει να μαγειρεύει μοναδικές λιχουδιές για την αγαπημένη του σύζυγο καθώς και για την κόρη της Εύα - δείτε εδώ μία υπέροχη ανάρτηση με τις δυο τους.

Καμιά φορά ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη παίρνει τα ηνία και κάνει τα "μαγικά" της στην κουζίνα. Μάλιστα σήμερα μαγείρεψε μπόλικο φαγητό και έστειλε τα «χαιρετίσματά» της στον σύζυγό της.

Αυτό είναι το brunch που μαγείρεψε η Βάσω Λασκαράκη και ξεπέρασε τον Λευτέρη Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη: Ξύλινα τα πατώματα στο υπνοδωμάτιο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο - Δείτε φωτογραφία

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πως επέστρεψε στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές και πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εδώ. Εχθές, το πρωί της Δευτέρας, θέλησε να καλημερίσει τους ακολούθους της στο instagram με μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο κι εμείς...ζηλέψαμε τον χώρο!

Η Βάσω Λασκαράκη μας βάζει καθημερινά στο σπίτι της με τις αναρτήσεις που κάνει...Δείτε παρακάτω την φωτογραφία, στην οποία μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως φαίνεται στα πιο αδύνατά της η ηθοποιός!

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Σαν από παραμύθι η αγαπημένη γωνία στον κήπο του σπιτιού τους

Μέχρι σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται στην πανέμορφη Κρήτη όπου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους. Μάλιστα, επισκέφθηκαν το πατρικό σπίτι τους σεφ και με την αγαπημένη γωνία του ζευγαριού στον κήπο τους θα πάθετε πλάκα, καθώς είναι σαν από παραμύθι.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για το νησί, όπως πολλές φορές κιόλας έχει δηλώσει. Ενώ, έχει πάθει «έρωτα» με το σπίτι των πεθερικών της, για αυτό κιόλας δημοσίευσε δυο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την αυλή τους.

Χθες ωστόσο, θέλησε να μας δείξει την αγαπημένη γωνία στον κήπο του πατρικού σπιτιού του Λευτέρη Σουλτάτου. Η ηθοποιός, έχει μαγευτεί από το καταπράσινο τοπίο, με τα δεκάδες λουλούδια, αφού κιόλας δεν έχει καμία σχέση με την πόλη.