Big Brother: Η δοκιμασία του Big Brother «γονάτισε» την Ραμόνα

Πλάνταξε στο κλάμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η δοκιμασία του Big Brother «γονάτισε» την Ραμόνα

Οι δοκιμασίες στο σπίτι του Big Brother συνεχίζονται και σήμερα, ο Μεγάλος Αδερφός είχε φυλάξει για τη Ραμόνα κάτι πολύ ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα, με αυτό που της ζήτησε την «γονάτισε» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει με τίποτα τα δάκρυά της.

Συγκεκριμένα, η Ραμόνα μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και είδε ένα κομμάτι από ένα βίντεο στο οποίο βρίσκονται τα κατοικίδια της και αντιδρούν στο άκουσμα του ονόματός της.

Ο Big Brother τη ρώτησε αν αντέχει να μην δει τη συνέχεια και εκείνη είπε ναι ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα. Όπως εξήγησε, τα κατοικίδιά της είναι γι΄αυτή οι πραγματικοί της φίλοι από τη στιγμή που έχασε τη μητέρα της.

Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, όταν η Ραμόνα είχε έρθει στην Ελλάδα και δεν μπόρεσε να τη δει για τελευταία φορά. Νωρίτερα βέβαια στήθηκε ένας καυγάς από το πουθενά στο σπίτι. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Ραμόνα και Κεχαγιάς - Η ιδιωτική συνάντησή τους

Μετά από εντολή του Big Brother, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκαν μαζί στο δωμάτιο του αρχηγού, μοιράστηκαν ένα κρασί και ξεκαθάρισαν όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους στην ιδιωτική συνάντησή τους, για την οποία δεν αποκάλυψαν τίποτα.

Οι δύο παίκτες βρίσκονταν εδώ και καιρό στα μαχαίρια μετά από τον καυγά που είχε η Ραμόνα με την Σοφία Δανέζη. Έτσι το σπίτι είχε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Αφού λοιπόν έλυσαν τις διαφορές τους η Σοφία και ο Γρηγόρης - δείτε εδώ όλα όσα είπαν μεταξύ τους - στο δωμάτιο βρέθηκαν ο Κεχαγιάς και η Ραμόνα.

Οι δυο τους συμφώνησαν ότι διαφωνούν και κανένας δε δέχθηκε να κάνει κάποια υποχώρηση.