Big Brother: Συγκίνησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τα λόγια του για τον Θέμη

Η υπέροχη τοποθέτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Συγκίνησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τα λόγια του για τον Θέμη

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε σήμερα προπόνηση μαζί με τον Θέμη και στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother. Ο πρώτος μίλησε για τον συμπαίκτη του και συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια που χρησιμοποίησε για εκείνον.

Ο Θέμης είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει κοντά με τους περισσότερους παίκτες μέσα στο σπίτι και έχει δείξει ότι είναι ένα πολύ αγνό παιδί - δείτε εδώ την υπέροχη κίνηση που έκανε προς τη Σοφία Δανέζη στο live.

Ο Δημήτρης λοιπόν εξήγησε πως ο Θέμης είναι ένα πολύ σπάνιο παιδί το οποίο έχει να αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή του, θα πρέπει ωστόσο να δείξει δύναμη και να τα ξεπεράσει, ενώ παράλληλα θα κάνει αυτό που αγαπάει.

Στο τέλος ο Θέμης συγκινήθηκε και αγκάλιασε τον φίλο του.

Big Brother: Η Χριστίνα έγινε οικονόμος της Άννας Μαρίας - Η δοκιμασία που έφερε "πονοκέφαλο" στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Big Brother έθεσε μία ακόμα δοκιμασία η οποία προκάλεσε κανονικό πονοκέφαλο μέσα στο σπίτι, καθώς έντυσε τη Χριστίνα οικονόμο και την έβαλε να ακολουθεί παντού την Άννα Μαρία και να την υπηρετεί.

Και οι δύο μπήκαν αμέσως στο πετσί του ρόλου και η Άννα Μαρία χτυπούσε ένα καμπανάκι συνέχεια για να φέρνει κοντά της την οικονόμο της.

Η Χριστίνα την ακολουθούσε και μάλιστα την περίμενε απ' έξω όση ώρα η Άννα Μαρία βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Μεγάλος Αδερφός της είπε τελικά να την... απολύσει για το καλό όλου του σπιτιού και η Χριστίνα αναγκάστηκε να βγάλει τη στολή της και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της, ενώ νωρίτερα τα είχε βάλει με τη Ράνια. Δείτε εδώ τι έγινε.

Στο τέλος του αποσπάσματος βέβαια ακούσαμε και μία ατάκα έπος από τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος αντί για οικονόμο είπε... ιπποκόμο.