Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή στην ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού επεισοδίου του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο παικτών που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με την ψηφοφορία να κρύβει πολλές ανατροπές και τους παίκτες να μην ξέρουν τι να ψηφίσουν!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, αυτή τη βδομάδα ο τρίτος υποψήφιος θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια του live ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να δώσουν μόνο μία ψήφο.

Αποτέλεσμα ήταν να μην συνεννοηθούν μεταξύ τους και να βγουν υποψήφιοι, η Αφροδίτη και ο Νίκος, οι οποίοι ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Νωρίτερα σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Αφροδίτη - Η ιστορία για τον θάνατο του πατέρα της

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε σήμερα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και «ράγισε» καρδιές καθώς αναφέρθηκε στην συγκλονιστική ιστορία για το πώς πέθανε ο πατέρα της και πώς επιβίωσε μετά η οικογένειά της μέσα στα χρέη.

O Big Brother τη ρώτησε να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά της και τον πατέρα της και στο σημείο εκείνο η Αδροδίτη τον ρώτησε για ποιο λόγο της το κάνει αυτό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια πολύ ξαφνικά και μάλιστα σε μία περίοδο που οι δυο τους ήταν λίγο τσακωμένοι. Κανείς δεν περίμενε να πεθάνει έτσι και όπως είπε η Αφροδίτη ήταν ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και κοινωνικός.

Μετά το θάνατό του, η οικογένειά της βυθίστηκε στα χρέη και δεν είχαν καν να φάνε με αποτέλεσμα να φροντίζει η εκκλησία να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα.