Πέτρος Ιακωβίδης: Η αποκάλυψη για το τραγούδι που του πήρε μέσα από τα "χέρια" η Νατάσα Θεοδωρίδου

«Έπαθα σοκ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Ιακωβίδης: Η αποκάλυψη για το τραγούδι που του πήρε μέσα από τα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος χθες βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει την ιστορία πίσω από το τραγούδι που του πήρε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια η φίλη του, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει και φυσικά δε θα μπορούσε να μην κάνει λόγο για το «Παραδόθηκα σε σένα», το κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου που «τρέλανε» μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη.

Στο μεταξύ η Νατάσα Θεοδωρίδου φεύγει από την Αθήνα και ετοιμάζεται να κάνει μία συναυλία με αυστηρά μέτρα στη Θεσσαλονίκη. Δείτε εδώ πώς θα γίνει.

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Πέτρου Ιακωβίδη για το τραγούδι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σημείωσε με χαμόγελο πως «ήμασταν με την Νατάσα στο αμάξι έξω από το Fantasia και της είπα, θέλω να ακούσεις το καινούριο τραγούδι μου.. Μου είπε, να ξέρεις πώς αν δεν το έλεγες εσύ θα το έπαιρνα εγώ. Το ήθελε. Έτσι, μετά από δύο, τρεις μήνες ξεκινήσαμε στο Teatro και μου ήρθε στο μυαλό το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα». Ενα τραγούδι που είχα γράψει πολλά χρόνια πριν. Το έφτιαξα λίγο σαν demo και μου άρεσε πολύ».

Πέτρος Ιακωβίδης Νατάσα Θεοδωρίδου

«Όταν πήγα στο καμαρίνι της είπα ότι θα βγάλω πρώτα το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» και μετά το «Παραδόθηκα σε σένα». Το κρατάει αυτό και το πρωί, που βγαίνουμε μαζί να κλείσουμε λέει, «Παιδιά, τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που είναι πολύ αγαπημένο και είναι το καινούργιο που θα κυκλοφορήσω». Το οποίο, λέει, έχει γράψει ο Πέτρος… Με μεγάλη μου χαρά, ας πάρει ό,τι θέλει η Νατάσα… Έπαθα σοκ» πρόσθεσε γλυκά ο γοητευτικός τραγουδιστής.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης (Καβάλα, 12 Σεπτεμβρίου 1988) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο "Ο έρωτας μου γίνε" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Βάλε", "Αγκαλιά" και "Κοριτσάκι μου", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube.

Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.