Συγκίνησε η Ματίνα Νικολάου: «Άργησα να συνειδητοποιήσω το διαζύγιό μου»

Η εξομολόγησή της για τον γάμο της και για τον Νίκο Μουτσινά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Ματίνα Νικολάου: «Άργησα να συνειδητοποιήσω το διαζύγιό μου»

Η Ματίνα Νικολάου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και για το διαζύγιό της, αποκαλύπτοντας πως της πήρε χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να χωρίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και έτσι εξήγησε πώς δημιουργήθηκε ο ρόλος της Βάνιας.

Την ίδια στιγμή δε φοβήθηκε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, τον πρώην σύζυγό της και το διαζύγιό τους.

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του.

Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», εξήγησε η Ματίνα Νικολάου για την Βάνια, η οποία πριν από μερικές μέρες έκλεψε το σκύλο της Ιωάννας Μαλέσκου. Δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό στο Καλό Μεσημεράκι.

Για το διαζύγιό της, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».

Ματίνα Νικολάου: "Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είναι..." - Η δημόσια εξομολόγηση στον σύντροφο της!

Η Ματίνα Νικολάου γνωστή και Βάνια έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από το κοινό. Περνάει σίγουρα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού τόσο στα επαγγελματικά στο Καλό Μεσημεράκι τόσο και στα προσωπικά της είναι πολύ καλα!

Η γνωστή ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο έχει γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, ενώ έχει σχολιάσει ανοιχτά τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφό της.

Πρόσφατα, ο Βασίλης Πορφυράκης γιόρτασε τα γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η Ματίνα Νικολάου, θέλοντας να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της προς τον σύντροφό της, δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Ο πιo όμορφος άντρας του κόσμου είναι αυτός που ηρεμεί την ψυχή μου!!! Χρόνια πολλά στη πιο όμορφη ψυχή του κόσμου», έγραψε για λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της. Δείτε επίσης τη φωτογραφία με τον σύντροφο και τον γιο της!