Ράγισε καρδιές η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει...»

Συγκινούν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει...»

Καρδιές ράγισε η Μπέττυ Πουλοπούλου, η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλου. Μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις τελευταίες του στιγμές.

Η Μπέτττυ Πουλοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μου λείπει πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους αφού τον ακούμε μέσα από τα τραγούδια του. Ο Γιάννης λείπει πολύ μέσα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Ένας ανυπόφορος μήνας. Έχασα τον άνθρωπο στον οποίο πήγαινα να μιλήσω και να συμβουλευτώ. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη».

Όσο για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου, είπε: «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή και ήξερε ότι έφευγε. Ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός άνθρωπος». Δείτε σπαρακτικές φωτογραφίες από την κηδεία του.

Συγκλονίζει η Καίτη Γκρέϋ για τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου - «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω...»

Η Καίτη Γκρέϋ μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της φίλου, Γιάννη Πουλόπουλου και με τα λόγια της κατάφερε να συγκλονίσει μιας και ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα καταφέρει να το ξεπεράσει.

«Δεν ξέρω αν μπορέσω να ξεπεράσω τον χαμό του Γιάννη. Είναι για μένα μια μαχαιριά. Θρηνώ γι’ αυτόν τον καλλιτέχνη…» παραδέχτηκε η ίδια στην Espresso και συνέχισε μιλώντας για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια: «Το πιο γλυκό πλάσμα της πίστας.

Ο πιο μελωδικός τραγουδιστής. Ευτύχησα να δουλέψω μαζί του, και στα πρώτα του βήματα στο κέντρο Ξημερώματα και στη Νεράιδα. Τραγουδούσε και σ’ έπιανε ρίγος. Τόσο σεμνό παιδί, τόσο σπουδαίος άνθρωπος δεν θα ξαναπεράσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας για τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Στην αρχή, όταν πρωτοβγήκε, έλεγε τραγούδια του Καζαντζίδη. Ήταν η εποχή εκείνη που γινόταν χαμός με τα τραγούδια του Στέλιου και όλοι ήθελαν να του μοιάσουν.

Όμως η φωνή του Γιάννη ήταν πολύ ξεχωριστή, πολύ μελωδική. Σαν να άκουγες έναν άγγελο να τραγουδάει. Έφυγε από το ρεπερτόριο Καζαντζίδη και ο Γιάννης σιγά σιγά βρήκε τον δρόμο που του ταίριαζε κι έγινε ο μέγας Γιάννης Πουλόπουλος. Σε όλες μας τις συνεργασίες ήταν άψογος. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κακή κουβέντα.

Σεβόταν απόλυτα τον παλαιότερο συνάδελφο και ήταν φίλος και άνθρωπος στις χαρές και τις λύπες. Όταν τραγουδούσα στο Ποσειδώνιο, πόσες φορές ήρθε να μ’ ακούσει ούτε κι εγώ θυμάμαι. Μου έλεγε πάντα: “Για μένα ήσουν η καλύτερη συνεργασία μου”».

Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια της Χαρούλας Αλεξίου για τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου. Δείτε εδώ τη σπαρακτική ανάρτησή της.