The Booth: «Τρέλανε» κόσμο η Σοφία Κουρτίδου με την εμφάνιση της

Τους... στράβωσε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Booth: «Τρέλανε» κόσμο η Σοφία Κουρτίδου με την εμφάνιση της

Κόσμο «τρέλανε» η Σοφία Κουρτίδου στην σημερινή εκπομπή του The Booth με την εμφάνιση της που δεν περνούσε απαρατήρητη.

Η καλοκαιρινή εκπομπή που πήρε το πράσινο φως και για το χειμώνα, έχει γίνει από τις αγαπημένες της τηλεόρασης, με τις παρουσιάστριες να δίνουν... ρεσιτάλ.

Σήμερα, 25/9 λοιπόν η Σοφία Κουρτίδου άκουσε πολλά σχόλια για την στιλιστική της επιλογή. Φορούσε ένα χρυσό φόρεμα, με χρυσά παπούτσια και… χρυσό μικρόφωνο.

Μάλιστα, έκανε και πασαρέλα μπροστά στην κάμερα.


Να σημειώσουμε πως, ένα απίστευτο «άδειασμα» έκανε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth στο OPEN. Είπε άσχημη κορυφαία ηθοποιό του Hollywood.

The Booth: Απίστευτο και άκρως νεανικό το σπίτι της Σοφίας Κουρτίδου - Έχει παντού χρώμα

Την Σοφία Κουρτίδου μπορεί να την γνωρίζουμε από τα social media με τα απίστευτα βίντεο της, ωστόσο, καλύτερα την μάθαμε μέσα από την εκπομπή The Booth. Κάνοντας λοιπόν μια βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, είδαμε το απίστευτο και νεανικό σπίτι της, το οποίο παντού έχει χρώμα.

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα, έχει σίγουρα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, αφού με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και να συνεχίσουν στο Open και το χειμώνα.

Να πούμε βέβαια, πως μπορεί να την παρακολουθούμε καθημερινά τα μεσημέρια στο The Booth, ωστόσο συνεχίζει να αναρτεί διάφορα βιντεάκια και φωτογραφία χιουμοριστικές στο λογαριασμό της.

Σε μερικά από τα βίντεο της λοιπόν, είδαμε το εντυπωσιακό σπίτι της, το οποίο έχει παντού χρώματα, ενώ η διακόσμηση είναι άκρως νεανική.

Στο The Booth να σημειώσουμε είδαμε ένα απίστευτο περιστατικό. Και οι 4 παρουσιάστριες έβγαλαν στον αέρα το μακιγιάζ από το πρόσωπο τους.