Χαρές στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Γέννησε η Πωλίνα Φιλίππου

Το αποκάλυψε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Γέννησε η Πωλίνα Φιλίππου

Χαρές έχουν στην οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγος του Τριαντάφυλλου γέννησε, φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την καρτέλα από τα στοιχεία του μωρού, μέσα από το μαιευτήριο.

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικοιγενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης μια κορούλα, την οποία υπερλατρέυει.

Πωλίνα Φιλίππου γέννησε

Να σημειώσουμε πως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ανέβασε ένα πολύ ξεχωριστό και συγκινητικό βίντεο με το οποίο προκάλεσε κανονική ανατριχίλα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Στιγμές ευτυχίας για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη

Στιγμές ευτυχίας ζει ο μεγάλος αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη. Έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και η χαρά του δεν κρύβεται. Κράτησε στην αγκαλιά του το αγγελούδι του.

Η κοιλίτσα της συζύγου του, Πωλίνας Φιλίππου όπως είδμαε δει πριν μειρκούς μήνες είχε μεγαλώσει πολύ και πλέον δεν κρυβόταν από τις φωτογραφίες της. Το ζευγάρι, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης του, έχοντας στο πλευρό του και το πρώτο του παιδάκι.

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης να σημειώσουμε έκαναν και μια αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που ράγισε καρδιές, δείτε εδώ.

Πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή κοινής τους φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.