My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας - Την ψήφισαν όλες οι συμπαίκτριες της

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας - Την ψήφισαν όλες οι συμπαίκτριες της

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν δυο κοπέλες και συγκεκριμένα, η Τζένη και η Αρετή. Ποια ωστόσο κατάφερε να πάρει τον extra βαθμό, αφού είχε την πιο σωστή εμφάνιση;

Τη νίκη τελικά κατάφερε να πάρει η Τζένη Γεωργιάδου η οποία πήρε 8 θετικές ψήφους από τις συμπαίκτριές της, την ώρα που η Αρετή δεν πήρε ούτε μια.

My Style Rocks: Απίστευτο σκηνικό - Παίκτρια έβαλε μαξιλάρι και έκανε την έγκυο

Ακόμα ένα απίστευτο σκηνικό είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς μία παίκτρια δε δίστασε, έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της και έκανε πως είναι έγκυος προκειμένου να εξυπηρετήσει το ιδιαίτερο κόνσεπτ που επέλεξε.

Όπως εξήγησε, αποφάσισε να θέσει αυτό το κόνσπετ γιατί υπάρχει πιθανότητα να είναι εγκυμονούσες πολλές τηλεθεάτριες και έτσι θέλησε να τους εξηγήσει τι θα μπορούσαν να φορέσουν.

Ο λόγος φυσικά για την Τζένη Γεωργιάδου η οποία έχει δείξει πολλές φορές πως τολμάει με τα ντυσίματά της και έτσι έφερε τα πάνω κάτω με την εμφάνισή της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα της είπε αστειευόμενος πως η εγκυμοσύνη την έχει γλυκάνει πολύ, ενώ νωρίτερα είπε σε μία παίκτρια πως επέλεξε να φορέσει το χειρότερο ρούχο που έχει δει. Δείτε εδώ όλο το σκηνικό!

Τζένη Γεωργιάδου My Style Rocks