Τεστ κορωνοϊού για την Demy - Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων

Τι έδειξαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεστ κορωνοϊού για την Demy - Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων

Τεστ για τον κορωνοϊού έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια Demy και με την ανάρτηση της ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι έκανε τεστ για να βεβαιωθεί πως δεν έχει κολλήσει και περιμένει τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, όλα πήγαν μια χαρά, αφού όπως αποκά΄θψε στα σχόλια το τεστ βγήκε αρνητικό.

«Όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είναι τόσο εύκολο να την πατήσεις. Θέλει απόλυτη προσοχή. Σε παρακαλώ φόρα συνεχώς μία μάσκα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως, όπως αναφέρουν οι ειδικοί θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ για τον κορωνοϊό μέσω κινητού. Όσο κι ακούγεται περίεργο, το κινητό σας τηλέφωνο θα μπορεί με την βοήθεια ενός αισθητήρα να σας ενημερώσει εάν ο ο βήχας ή το φτάρνισμά σας «δείχνει» κορωνοϊό. Ομάδα του Πανεπιστημίου της Γιούτα στην περιοχή Salt Lake City των ΗΠΑ έχει αναπτύξει μια φορητή μικρή συσκευή που συνδέεται στη θύρα φόρτισης του κινητού τηλεφώνου.

Λίγα λόγια για την Demy

Η Δήμητρα Παπαδέα (γενν. Αθήνα 21 Αυγούστου 1991), ευρύτερα γνωστή ως Demy, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Απ' την αρχή της καριέρας της έχει συγκεντρώσει 30 υποψηφιότητες για τα ετήσια Mad Video Music Awards. Έχει, έως τώρα, επιτυχώς κερδίσει συνολικά 11 βραβεία MAD VMA, ενώ επιπλέον έχει βρεθεί υποψήφια και έχει κερδίσει στα Mad VMA Cyprus (Βραβεία Κύπρου), καθώς επίσης και στα MTV Europe Music Awards (Ευρωπαϊκά Βραβεία) στην κατηγορία Best Greek Act ( Καλύτερη Ελληνική Δράση).

Στο τραγούδι "Fallin'", στο οποίο συνεργάζεται με τους Playmen, έχει απονεμηθεί χρυσός δίσκος. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «#1» έγινε πλατινένιος. Το 2014 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο «Ρόδινο Όνειρο» ο οποίος έγινε τελικά χρυσός. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2017 με το τραγούδι This is love, κατακτώντας την δέκατη ένατη θέση με 77 βαθμούς.

TAGS