Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη μια ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μετά την ψηφοφορία τω παικτών, η Αφροδίτη, ο Νίκος και η Ράνια ήταν οι τρεις υποψήφιοι, καθώς την Σοφία την έσωσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με το βέτο που είχε κερδίσει.

Έτσι λοιπόν, όπως βγήκε από την ψηφοφορία, ο Νίκος Τζέκος ήταν εκείνος που έκλεισε πίσω του την πόρτα του Big Brother και επέστρεψε στην οικογένεια του.

Οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν θερμά, αφού ήταν πολύ συμπαθής από όλους.

Big Brother: Αυτός ήταν ο πατέρας της Αδροφίτης

Χθες το βράδυ στο επεισόδιο του Big Brother, παρακολουθήσαμε μία από τις πιο συγκινητικές εξομολογήσεις που έκανε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η διαγωνιζόμενη, κλήθηκε να μιλήσει για τον χαμό του πατέρα της και για τη φτώχεια που βίωσε η οικογένειά της.

O Big Brother τη ρώτησε να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά της και τον πατέρα της και στο σημείο εκείνο η Αφροδίτη τον ρώτησε για ποιο λόγο της το κάνει αυτό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια πολύ ξαφνικά και μάλιστα σε μία περίοδο που οι δυο τους ήταν λίγο τσακωμένοι. Κανείς δεν περίμενε να πεθάνει έτσι και όπως είπε η Αφροδίτη ήταν ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και κοινωνικός.

Μετά το θάνατό του, η οικογένειά της βυθίστηκε στα χρέη και δεν είχαν καν να φάνε με αποτέλεσμα να φροντίζει η εκκλησία να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα. Xθες βέβαια σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.