The Bachelor: Αδιανόητο - Έκανε... πλάγια "επίθεση" και την έριξε από τον καναπέ

Έπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αδιανόητο - Έκανε... πλάγια

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στο «The Bachelor», με μία παίκτρια να πέφτει κάτω από… σπρώξιμο συγκατοίκου της και τον ΠαναγιώτηΒασιλάκο ,να τρέχει να δει, αν ήταν καλά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης πριν από το cocktail party, συγκεκριμένα, η Χριστίνα βρέθηκε από τον καναπέ στο έδαφος όταν η Έλενα θέλησε απλά να τη σκουντήξει. Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα είδε τον Παναγιώτη να πιάνει την Αντζελίνα από το χέρι.

Η Έλενα - με την οποία είχε τρυφερές στιγμές - θέλοντας να κάνει νόημα στη Χριστίνα, την άγγιξε απότομα, μόνο που εκείνη είχε χαλαρώσει τόσο που βρέθηκε στα… πατώματα.

The Bachelor: Η επίσκεψη του Βασιλάκου έφερε κλάματα - «Κατέρρευσαν» τρεις παίκτριες

Το επεισόδιο ξεκίνησε κάπως ανατρεπτικά καθώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος επισκέφθηκε τη βίλα αλλά έφερε... κλάματα στο The Bachelor! Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις παίκτριες κατέρρευσαν μετά από έναν μεγάλο καυγά που έγινε στο σαλόνι ανάμεσα στις παίκτριες.

Φαίνεται πως σήμερα τα κορίτσια ήταν πολύ ευαίσθητα και οτιδήποτε συνέβαινε έφερνε αναταραχή στο σπίτι. Στην αρχή από το σαλόνι αποχώρησε η Άννυ η οποία πήγε στο δωμάτιο με τον Παναγιώτη Βασιλάκο για να λύσει το συγκεκριμένο θέμα.

Αργότερα σε κλάματα ξέσπασε και η Ραφαέλα η οποία εξήγησε πως έχει βιώσει περιστατικά βίας και τέλος η Αναστασία η οποία είναι απλά ευαίσθητη.

Χθες βέβαια στήθηκε ένας αδιανόητος καυγάς μέσα στο σπίτι. Δείτε εδώ τις παίκτριες που πήγαν να πιαστούν στα χέρια.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.