Φωτογραφίες ντοκουμέντο από βραδινή έξοδο Λασκαράκη και Σουλτάτου - Με εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα η ηθοποιός

Τα υπέροχα στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από βραδινή έξοδο Λασκαράκη και Σουλτάτου - Με εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα η ηθοποιός

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μερικές φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε χθες βράδυ με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πραγματικά αχώριστο καθώς μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι στην Κρήτη, όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους, επέστρεψαν στη βάση τους στην Αθήνα και συνεχίζουν να περνούν τον χρόνο τους μοναδικά.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος απαθανάτισε για ακόμα μία φορά τη Βάσω Λασκαράκη στον φακό του και το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό. Η ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Άλλωστε είναι η γνωστή η αγάπη που έχει ο γνωστός σεφ για την φωτογραφία και η σύζυγός του αποτελεί πολλές φορές το μοντέλο του.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη βραδινή έξοδο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα είδαμε και μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι του ζευγαριού και συγκεκριμένα μέσα από το δωμάτιο που έχει τα ρούχα της η Βάσω Λασκαράκη. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Ποιος Σουλτάτος; Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε!

Η Βάσω Λασκαράκη έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει και με το παραπάνω τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο. Σήμερα το πρωί, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μεγαλουργήσει φτιάχνοντας το πιο εντυπωσιακό brunch.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ και πολλές φορές επιλέγει να μαγειρεύει μοναδικές λιχουδιές για την αγαπημένη του σύζυγο καθώς και για την κόρη της Εύα - δείτε εδώ μία υπέροχη ανάρτηση με τις δυο τους.

Καμιά φορά ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη παίρνει τα ηνία και κάνει τα "μαγικά" της στην κουζίνα. Μάλιστα σήμερα μαγείρεψε μπόλικο φαγητό και έστειλε τα «χαιρετίσματά» της στον σύζυγό της.

Αυτό είναι το brunch που μαγείρεψε η Βάσω Λασκαράκη και ξεπέρασε τον Λευτέρη Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος