Νέα αρχή για τον Χρήστο Μάστορα από σήμερα 26/9...

Τι θα συμβεί με τον τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τον Χρήστο Μάστορα από σήμερα 26/9...

Από σήμερα κιόλας (26/9), ο Χρήστος Μάστορας πρόκειται να κάνει μαζί με το συγκρότημά του, τις Μέλισσες μία νέα αρχή, αυτή τη φορά εκτός Αθηνών και με πολύ ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Φαίνεται πως όπου βάζουν το χέρι τους οι Μέλισσες γίνεται χρυσός. Κάθε τραγούδι του συγκροτήματος γίνεται άμεσα επιτυχία και έτσι το κοινό ανυπομονεί κάθε φορά για μία νέα εμφάνισή τους.

Αυτή είναι η νέα αρχή που κάνει ο Χρήστος Μάστορας από σήμερα 26/9

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες στους διαδικτυακούς του φίλους πως πρόκειται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για κάποιες μέρες προκειμένου να πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις του μαζί με το συγκρότημά του.

Στο κέντρο όπου θα εμφανίζεται, το act θα ξεκινάει στις 7 και τελειώνει στις 12 λόγω των έκτακτων μέτρων που πάρθηκαν. Επιπλέον στο χώρο θα υπάρχει και λιγότερος κόσμος προκειμένου να τηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι αποστάσεις.

Χθες το πρωί μάλιστα, είδαμε όλο το σχετικό ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα!

Χρήστος Μάστορας: Αδιανόητη αποκάλυψη - Μπέρδεψαν τον Κώστα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που παραχώρησε με τις «Μέλισσες» στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Έγινε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκρότημα για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων διασκέδασε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλία, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή και αναφέρθηκαν σε όλα. Μεταξύ άλλων και στην προσωπική τους ζωή.

Ενώ ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε «Θυμάμαι στην Βαρκελώνη ήμασταν, έχουμε κάνει και διεθνή καριέρα και λένε “Ωχ αυτός δεν είναι από τις Μέλισσες ο Θοδωρής;” και έδειχνε τον Κώστα».

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη.