«Ράγισε» καρδιές η Ντόρα Μπακογιάννη με την ανάρτησή της για τη δολοφονία του συζύγου της

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Ντόρα Μπακογιάννη με την ανάρτησή της για τη δολοφονία του συζύγου της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια και «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

H γνωστή πολιτικός δε θα μπορούσε να μην τιμήσει με τον δικό της τρόπο τον Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από χτύπημα της 17 Νοέμβρη.

Έτσι, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ο Παύλος Μπακογιάννης βρίσκεται αγκαλιά με τα δύο παιδιά του.

«31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο φακός του YouWeekly.gr, τσάκωσε την Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με την Σία Κοσιώνη στην παραλία. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πώς έγινε η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, συζύγου της Ντόρας

Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου του 1989 στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι. Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιείτο η συζήτηση για την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Κοσκωτά.

Η δολοφονία του Παυλου Μπακογιάννη έγινε από τρία μέλη της 17Ν που είχαν χρησιμοποιήσει ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την περιοχή του Ευαγγελισμού λίγες ημέρες νωρίτερα.

Μέτα την εξάρθρωση της 17Ν το καλοκαίρι του 2002, προέκυψε ότι στην δολοφονία του δραστήριου πολιτικού συμμετείχαν ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο Σάββας Ξηρός, ο Ηρακλής Κωστάρης και στο όχημα βρισκόταν ο Βασίλης Τζωρτζάτος.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία με το σύζυγό της και η τρυφερή εξομολόγηση

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια σπάνια ανάρτηση με το σύζυγό της. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία και έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος συμπληρώνουν 22 χρόνια έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο του γάμου τους, η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία με τον Ισίδωρο Κούβελο, στην οποία εκείνος της κρατά το χέρι και οι δυο τους χαμογελούν.

22 χρόνια με τις καλές και κακές στιγμές μας, με χαρές και λύπες, με τα πάνω και τα κάτω μας, μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η στη λεζάντα της. Δείτε εδώ μια συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη και ράγισε καρδιές.

Ντόρα Μπακογιάννη άνδρας