Ο Μπουράκ Χακί έρχεται στην Ελλάδα και η Χαρά Παππά μετακομίζει μετά τον χωρισμό

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Μπουράκ Χακί έρχεται στην Ελλάδα και η Χαρά Παππά μετακομίζει μετά τον χωρισμό

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Μπουράκ Χακί με τη Χαρά Παππά, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Τούρκος ηθοποιός έρχεται στην Ελλάδα ωστόσο το μοντέλο μετακομίζει και φεύγει από την Αθήνα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν από μερικούς μήνες και πλέον οι σχέσεις τους είναι πολύ τυπικές.

Ο Μπουράκ Χακί σε συνέντευξη που παραχώρησε ξεκαθάρισε πως εκτιμά πολύ τη χαρά αλλά ο χωρισμός τους είναι αναπόφευκτος - δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Από τη μεριά της η Χαρά Παππά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές μέρες μία φωτογραφία με την οποία αποκάλυψε πως βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Το μοντέλο αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τον λόγο.

Ο Μπουράκ Χακί βέβαια πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα σε λίγο καιρό, όπως σας ενημερώσαμε εμείς πριν από μερικές μέρες, προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία θα παίζει μαζί με την Μιμή Ντενίση.

Μπουράκ Χακί: Θα άφηνε την Τουρκία για τη Χαρά Παππά

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο είναι αλήθεια πως οι δυο τους έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Τούρκος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως θα άφηνε την Τουρκία για χάρη της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει τα μέσα την εποχή που το μοντέλο βρισκόταν στο GNTM και έτσι, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά.

Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στο γάμο τους αλλά και στην κοινή τους ζωή, με τον ίδιο να τονίζει πόσο πολύ αγαπάει την αγαπημένη του.

Έτσι είχε αποκαλύψει ο Μπουράκ Χακί ότι θα άφηνε την Τουρκία για τη Χαρά Παππά

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον γάμο του με το μοντέλο και εκείνος αποφάσισε να μην απαντήσει ευθέως, αποκάλυψε ωστόσο ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου, κάτι που άλλωστε είχε πει και στην οντισιόν της στο GNTM, η Χαρά Παππά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν σκέφτεται να μετακομίσει στην Αθήνα και ο Μπουράκ Χακί του απαντά πως θα το σκεφτόταν μιας και είναι πολύ κοντά στην Κωνσταντινούπολη όπου μένει και μπορεί άνετα να κάνει τη δουλειά του, ενώ δείτε εδώ και το ταξίδι - αστραπή που είχε πραγματοποιήσει ο Μπουράκ Χακί στην Ελλάδα πριν τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά.