Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεσπά κατά του Big Brother - "Αισχρό, εμετικό..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεσπά κατά του Big Brother -

Το χθεσινό live του Big Brother φαίνεται πως παρακολούθησε η Κατερίνα Ζαρίφη και αυτά που είδε μάλλον δεν της άρεσαν και τόσο για αυτό και θέλησε να κάνει μια τοποθετήση σχετική με το συγκεκριμένο ριάλιτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Κατερίνα βλέποντας το επεισόδιο εκνευρίστηκε και ξέσπασε μέσω twitter για όσα είδε! Ωστόσο, δείτε που θα δούμε φέτος την παρουσιάστρια!

«Αισχρό, εμετικό και πραγματικά εξοργιστικό. Ούτε zapping μην ξανατύχει και πετύχω άλλο ένα ρατσιστικό χιουμοριστικό στιγμιότυπο. Ρε παιδιά γιατί? Ντροπή» έγραψε αρχικά ενώ στη συνέχεια επέστρεψε με ένα νέο tweet σημειώνοντας, «Γενικό συμπέρασμα #BigBrotherGR. Οι gay αναγκαστικά την πέφτουν σε όλους τους άντρες. Ένας ωραίος γκόμενος δεν επιτρέπεται να γουστάρει γυναίκα με κιλά, όμορφη ή όχι. Πάντα μια γυναίκα με κιλά λιγουρεύεται όλους τους άντρες για sex και αυτό είναι πάντα έναυσμα για πλάκα. ΡΕ ΟΥΣΤ».

Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασμα για big brother
Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασμα

Κατερίνα Ζαρίφη: "Έφταιγα όταν έφυγα από την Ελένη γιατί..." - Αποκάλυψη!

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στο πλατό του Καλοκαίρι #Not και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που έφυγε από την Ελένη Μενεγάκη και σταμάτησε να είναι "παιδί" της.

Η Κατερίνα απάντησε για το θέμα: «Έφταιγα γιατί είχαμε μάθει ως παιδιά της Ελένης. Όταν πας να κάνεις κάτι μόνος σου, δεν περιμένεις να φας τόσο ξύλο ομαδικώς. Τότε εγώ επηρεάστηκα πάρα πολύ γιατί εμείς όπου πάμε θέλουμε να έχουμε μια αποδοχή. Έχω διαβάσει πολλά πράγματα, πήγαινα στον καθρέφτη κι έλεγα Παναγιά μου είμαι το τέρας της Αποκαλύψεως; Υπήρχαν κανάλια τότε, που εννοείται όταν κάνεις 7 ώρες πρόγραμμα θα κάνεις μεσημεριανό και κουτσομπλίστικο, αλλά με θυμάμαι σε μία φωτογραφία να με βρίζουν επί μία ώρα. Το να μου πεις κάτι για το σχήμα του άλλου, το χρώμα του, δεν κρίνει την αξία. Λένε α δεν θα τα πει καλά αυτή η κοπέλα έχει μικρό στήθος ή είναι ατάλαντη φαίνεται γιατί έχει μεγάλο πισινό.»

«Φυσικά και θα ακούσεις και θα πει κάποιος γιατί είσαι έτσι και δεν είμαστε αποδεκτοί σε όλους αλλά κρίνε με για αυτά που λέω. Τότε με τον Νίκο την πρώτη εβδομάδα κάναμε 50% κι είδα τα νούμερα κι είπα εντάξει, δεν αργεί και να στην βαρέσει. Μετά το κανάλι ήθελε αυτό που είμαστε εμείς αλλά παράλληλα και κάτι ξανθό με μπλε μάτια.»