Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλά για το "Σόι" - "Ο Alpha έκανε λάθος διαχείριση"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλά για το

Στο πλατό της εκπομπής “Αννίτα κοίτα” βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αννίτα Πάνια και για την επιτυχημένη σειρά “Το σόι σου”, που κόπηκε από τον Alpha τόσο ξαφνικά.

«Το σόι σου με έχει σημαδέψει. Ακόμα παίζεται, κάνει μεγάλη ακροαματικότητα, αρέσει πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε που διεκόπη η σειρά. Έκρινε το κανάλι και οι υπεύθυνοι ότι έπρεπε να το σταματήσουν. Αισθάνομαι εκ των υστέρων, όπως και με τη Ρένια το κουβεντιάζουμε και με τη Μίρκα και με όλα τα παιδιά, ότι μάλλον κάνανε λάθος διαχείριση.

Θα ήθελα πολύ, το είχα κουβεντιάσει και με τα παιδιά εκεί στον Alpha, να συνεχιστεί το Σόι με την έννοια ότι η Ελλάδα βασίζεται πολύ σε αυτό που λέγεται φαμίλια. Εγώ θα γούσταρα να πάει το Σόι έστω και για πέντε επεισόδια το χρόνο, όχι κάθε εβδομάδα… Την έχω δώσει αυτή την ιδέα, μπορεί να γίνει σε κάποια φάση», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Η "τσουχτερή" δήλωση του ηθοποιού για την Σπυροπούλου!

Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλάει για την επική ατάκα «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μ...» - Όσα αποκάλυψε

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στις κάμερες και έκανε αποκαλύψεις για την ατάκα που έχει γίνει viral και έχει δημιουργήσει ο ίδιος «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μα...».

Η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης, «Η ζωή μετά» που έγινε στο θεάτρο Χυτήριο, και συνάντησε τον ηθοποιό.

Μάλιστα, δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για την ατάκα «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μ...»

«Κανονικά θα έπρεπε να μου δίνουν δικαιώματα» είπε και πρόσθεσε «για να βγάζαμε και εμείς κανένα φράγκο! Έχω πει και άλλες viral ατάκες! Πάντα κάτι κάνω. Και τώρα στο J2US πάλι κάτι είπα».

«Δηλαδή πάντα βάζω ένα στοιχείο της προσωπικότητας μου σε ότι κάνω. Με το «πως του πετσόκοψες έτσι ρε μαλ...» όχι, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος χαλασμός Κυρίου» παραδέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός για την ατάκα που χρησιμοποίησε στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, Το μικρό ψάρι. «Μου έδειξαν στο Tic Tok ότι γίνεται ο χαλασμός Κυρίου! Δηλαδή τρελάθηκα. Δεν το ήξερα, δεν το είχα δει και γίνεται ο χαμός».