Κόνι Μεταξά: "Κλέβει" τα ρούχα του συντρόφου της και μας δείχνει απίστευτο look!

Της πάει πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόνι Μεταξά:

Η Κόνι Μεταξά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό πολίστα, Μάριο Καπότση, ωστόσο οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, σε φωτογραφία της στον λογαριασμό της μας δείχνει πως ντύνεται με τα ρούχα του αγοριού της!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η γνωστή performer και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “Το Πρωινό” δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στις διακοπές τους στην Σαντορίνη. Το ζευγάρι είναι full in love, με τον Μάριο Καπότση να έχει γνωρίσει τους γονείς της Κόνι Μεταξά και να κάνει παρέα μαζί τους. Δείτε τη σε σπάνιο στιγμιότυπο όταν ήταν παιδί με τους γονείς της!

Πριν μερικές ώρες, η τραγουδίστρια θέλησε να εκπλήξει τον αγαπημένο της και έτσι “έκλεψε” και φόρεσε τα ρούχα του, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από το Instagram. Όπως θα δεις, η Κόνι Μεταξά ποζάρει με ένα αθλητικό σορτσάκι και ασορτί φανέλα αναφέροντας στο σύντροφό της: “Πώς σου φάνηκε;”.

Κόνι μεταξά

«Τρελή» από έρωτα η Κόνι Μεταξά - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της

Η Κόνι Μεταξά συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα, δείχνει να είναι «τρελή» από έρωτα και να μη θέλει να το κρύψει ούτε λεπτό! Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μετά από μία γεμάτη χρονιά και μετά τη μεγάλη της νίκη στο J2US, αποφάσισε να χαλαρώσει και να μην σπαταλήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της.

Έτσι από την πρώτη στιγμή έφυγε από την Αθήνα και απολαμβάνει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών μαζί με την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

Χθες βράδυ, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της και τα likes έπεσαν βροχή.