Έκτακτα μέτρα για την εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στη Θεσσαλονίκη

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτα μέτρα για την εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στη Θεσσαλονίκη

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες εμφανίζονται αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη και μόλις χθες έκαναν την μεγάλη τους πρεμιέρα. Πριν γίνει ωστόσο αυτό, χρειάστηκε να παρθούν μερικά έκτακτα μέτρα για την προστασία του κόσμου.

Οι συναυλίες και οι συναθροίσεις στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο πράγμα και έτσι οι καλλιτέχνες κάνουν κάθε φορά τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του κοινού.

Μετά το επιτυχημένο πείραμα με τη συναυλία στην τεχνόπολη, ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει μερικές εμφανίσεις και εκεί.

Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν για την εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στη Θεσσαλονίκη

Χθες, λίγο πριν την πρεμιέρα, η οποία έγινε στις 7 το απόγευμα, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν η απολύμανση που έκαναν στον χώρο προκειμένου να έρθει στη συνέχεια ο κόσμος.

Χρήστος Μάστορας Θεσσαλονίκη εμφανίσεις

Χρήστος Μάστορας: Αδιανόητη αποκάλυψη - Μπέρδεψαν τον Κώστα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που παραχώρησε με τις «Μέλισσες» στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Έγινε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκρότημα για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων διασκέδασε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλία, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή και αναφέρθηκαν σε όλα. Μεταξύ άλλων και στην προσωπική τους ζωή.

Ενώ ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε «Θυμάμαι στην Βαρκελώνη ήμασταν, έχουμε κάνει και διεθνή καριέρα και λένε “Ωχ αυτός δεν είναι από τις Μέλισσες ο Θοδωρής;” και έδειχνε τον Κώστα».

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη.