Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Έγινε το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Έγινε το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Δανάη Παππά έχει εδώ και λίγο καιρό μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της στα νότια προάστια.

Μάλιστα ο χρόνος που πέρασαν μαζί το καλοκαίρι μετά και την αποχώρηση της ηθοποιού από τη σειρά, «8 Λέξεις» δείχνει να τους έφερε πιο κοντά για αυτό και αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος πλέον να μένουν χωριστά. Δείτε το τέλειο σώμα της ηθοποιού!

"Τρελή" από έρωτα η Δανάη Παππά του Τατουάζ - Η φωτογραφία από τις διακοπές με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Τατουάζ, φαίνεται να είναι "τρελή" από έρωτα για τον αγαπημένο της σύντροφο. Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές και έχουν ανεβάσει την πιο υπέροχη φωτογραφία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε προσωρινή "παύση" στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πλέον απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της, καθώς βρίσκεται στους Παξούς μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Δανάη Παππά είναι γνωστή λάτρης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο φαίνεται πως την πιο τρυφερή ανάρτηση την έκανε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Δανάης Παππά από το Τατουάζ με τον σύντροφό της

Δανάη Παππά και σύντροφος