My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί!

Η ψηφοφορία!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί!

Ακόμα μια εβδομάδα του My Style Rocks έφτασε στο τέλος της με το gala που είχε θέμα " Συνάντηση με την πεθερά" Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε μια παίκτρια να κερδίζει και μια να αποχωρεί!

Η παίκτρια που ήταν η νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Τζένη Γεωργιάδου η οποία απέσπασε πολύ καλούς βαθμούς!

Στο τέλος λοιπόν του παιχνιδιού οι παίκτριες που είχαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Έρη, η Γεωργία και η Κωνσταντίνα με τις συμπαίκτριες τους να σώζουν την Γεωργία!

Οι κριτές λοιπόν ήρθαν στην δύσκολη θέση να επιλέξουν ανάμεσα στην Έρη και την Κωνσταντίνα . κάτι που ήταν πολύ δύσκολο! Τελικά αποφάσισαν πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Κωνσταντίνα Παγανη!

Αποχώρησε η παγανή

My Style Rocks: Το κλάμα της Κωνσταντίνας και τα συγκινητικά λόγια του Κουδουνάρη!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks βλέπουμε τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις πεθερές τους με την εμφάνιση τους! Η Κωνσταντίνα με μια εκρηκτική εμφάνιση κατάφερε τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποθεώσει τον χαρακτήρα της με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα!

Άκρως συγκινητική στιγμή για την Κωνσταντίνα ήταν όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως είναι ένας τρομερά δυνατός χαρακτήρας καθώς έχει περάσει πολλά στη ζωή της αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει με πολύ ενέργεια και ζωντάνια να αγωνίζεται καθημερινά στη ζωή!

Σε αυτό το σημείο ήταν που η Κωνσταντίνα δεν άντεξε και λύγισε καθώς όπως είπε "Άγγιξε κάποιες ευαίσθητες χορδές της"

Παγανή κλάμα