Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο σχόλιο σε φωτογραφία του συντρόφου της!

Πλέον εκφράζονται δημόσια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο σχόλιο σε φωτογραφία του συντρόφου της!

Σε σχέση είναι εδώ και λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μπορεί κανέναν από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό, ωστόσο κάποιες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδουν πως είναι μαζί και η σχέση τους προχωρά από το καλό στο καλύτερο.

Σήμερα μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να αφήσει ένα τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία του αγαπημένου της Βασίλη. Η σχέση του ζευγαριού, επιβεβαιώθηκε με αυτή τη φωτογραφία τους!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια άφησε μια κόκκινη καρδιά κάτω από τη selfie που δημοσίευσε ο αγαπημένος της

Φωτογραφία Σταθοκοστόπυλου σχόλιο κωνσταντίνας

«Έριξε» το Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την τόπλες φωτογραφία της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ανεβάζει μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο κοσμήματα και «ρίχνει» το διαδίκτυο. Για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να μοιράσει πολλαπλά «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ εύκολα κάθε ανάρτησή της γίνεται ανάρπαστη.

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που «έριξε» το Instagram

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο προέρχεται από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε πρόσφατα για τη νέα σειρά κοσμημάτων που κυκλοφορεί με το όνομά της, και στο οποίο ποζάρει topless στον φακό, φορώντας μόνο κολιέ και δαχτυλίδια.