Φως στο Τούνελ: Η επιστροφή της Αγγελικής και το τρέιλερ!

Εν αναμονή της πρεμιέρας!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Η επιστροφή της Αγγελικής και το τρέιλερ!

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στον Alpha με το Φως στο Τούνελ για 8η χρονιά στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές για να ξεκινήσουν μαζί το ταξίδι στον κόσμο της αναζήτησης και του μυστηρίου.

Υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου – ερευνήτριας… Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, εγκλήματα πάθους, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.

Αληθινά γεγονότα, έντονες συγκινήσεις και δυνατή έρευνα με την ενεργή συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών. Δείτε την έκτακτη ανακοίνωση του Alpha για το Φως στο Τούνελ!

Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την έμπειρη ομάδα της, έχει βρει πάνω από 1.650 άτομα σε 857 εκπομπές.

Η προσωπική της σφραγίδα είναι έντονη και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. Οι περισσότερες από αυτές, παρουσιάστηκαν αρχικά στην εκπομπή σαν απλές εξαφανίσεις...

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ», για 26η τηλεοπτική σεζόν, είναι και πάλι εδώ.

Πρεμιέρα, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:50

Αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη - Στη «φόρα» τα στοιχεία του

Η Αγγελική Νικολούλη έχει βοηθήσει μέσα στα χρόνια στην εξιχνίαση πολλών μυστηρίων και εγκλημάτων, ωστόσο μία ιστορία από τη δική της ζωή, είναι αυτή που συγκλόνισε το κοινό. Συγκεκριμένα, πριν από μερικά χρόνια έγινε γνωστό πως ένας ισοβίτης αποπειράθηκε να τη σκοτώσει και μάλιστα, βγήκαν στη «φόρα» και τα στοιχεία του.

Ήταν μια ιστορία που είχε κρατήσει πάνω από 15 χρόνια, με τους δυο τους να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ενός αστυνομικού θρίλερ το οποίο οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν σαν σίριαλ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όταν εκείνη από το 1998 κιόλας επιχείρησε να ρίξει φως στην εξαφάνιση της τότε 27χρονης Τάνιας Χαριτοπούλου από την Θεσσαλονίκη.

Με το γνωστό κόνσεπτ της εκπομπής, δηλαδή εκμετάλλευση ανώνυμων πληροφοριών μέσα από τα τηλεφωνήματα των θεατών, ουσιαστικά αντικαταστάθηκε μέχρι ενός βαθμού, η αστυνομία, με την Νικολούλη και το επιτελείο της ωστόσο να παραμένουν σε στενή επαφή προκειμένου να αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο που ερχόταν στην επιφάνεια.

Διαβάστε τη συνέχεια για τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη στο athensmagazine.gr