Γιώργος Καραμίχος: Αποκαλύπτει τον λόγο που γύρισε στην Ελλάδα!

Η δελεαστική πρόταση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραμίχος: Αποκαλύπτει τον λόγο που γύρισε στην Ελλάδα!

Τον Γιώργο Καραμίχο τον βλέπουμε καθημερινά στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Ο αγαπημένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την επιστροφή στην Ελλάδα και αν σκέφτεται να μείνει μόνιμα, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του νέου του ρόλου.

Αν υποθέσουμε ότι κάθε Ελληνας του εξωτερικού έχει το δικό του project επιστροφής, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο «Ηλιος» είναι το δικό σου; Ενας λόγος που θα σε έκανε να ξανασκεφτείς την ιδέα της μόνιμης επιστροφής σου στην Ελλάδα; Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο της νέας σειράς Ήλιος!

«Εως έναν βαθμό, ναι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι μόνιμη, σίγουρα όμως θα διαρκέσει μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. Υπάρχουν ήδη κάποιες δουλειές που έχω κλείσει στο εξωτερικό και αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού και μπορεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021 . Αλλά η πρόταση για τον «Ηλιο» ήταν πάρα πολύ δελεαστική και ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Ηθελα πολύ να δουλέψω σε έναν τέτοιον ρόλο. Θεωρώ επίσης ότι, ενώ βασίζεται στο γαλλικό φορμάτ, η ελληνική διασκευή είναι ανώτερη. Τόσο η αντιμετώπιση από την παραγωγή της σειράς και από τον ΑΝΤ1 όσο και η δουλειά από τους σκηνοθέτες μας -τη Βίκυ Μανώλη και τον Λίνο Χριστοδούλου- προάγουν την ιστορία σε άλλο επίπεδο. Η δε Μαρία Γεωργιάδου, που γράφει και επιμελείται όλα τα σενάρια και στο σύνολο η ομάδα της, έχουν υπερβεί εαυτόν. Είναι τόσο καλογραμμένα που κάθε φορά ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο. Και ενώ είναι καθημερινή σειρά, οι προδιαγραφές που έχει βάλει σύσσωμη η ομάδα συντελεστών είναι πολύ υψηλές».

Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του - "Η κόρη μου είναι 22 χρονών και.."

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα δυο του παιδιά που σπάνια τα αναφέρει στις συνεντεύξεις του!

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, αλλά και τα 8 χρόνια που έζησε εκεί.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα και συζήτησα με τη μητέρα του παιδιού, πως θα είναι καλύτερα να βρίσκεται σε ένα υγιές περιβάλλον. Ο γιος μου είναι πλέον 7 ετών και πηγαίνει Α Δημοτικού. Ξεκίνησε σχολείο εδώ» είπε για τον μικρό του γιο.

«Έχω ακόμη ένα παιδί, την κόρη μου η οποία είναι 22. Έχει πάει Πανεπιστήμιο τώρα και ζει στην Ολλανδία», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος, αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά.