Τεράστιος και μέσα στο πράσινο ο κήπος στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστιος και μέσα στο πράσινο ο κήπος στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα από φωτογραφίες που δημοσιεύει, έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Ειδικά, ο κήπος της είναι απίστευτος, αφού είναι τεράστιος και μέσα στο πράσινο.

Το μοντέλο, μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο λατρεύει να δουλεύει από το σπίτι, καθώς έτσι αφιερώνει όλο το χρόνο της στην οικογένεια της, που είναι και η κύρια προτεραιότητα της.

Μάλιστα, όταν έχει καλό καιρό βγαίνει με την κόρη της και το γιο της στον κήπο του σπιτιού τους και δεν σταματούν τα παιχνίδια, αλλά και τις φωτογραφίες.

Όπως είδαμε από μερικές αναρτήσεις, ο κήπος λοιπόν του σπιτιού της, όπου μένει με το σύζυγό της, είναι τεράστιος. Έχει παντού γκαζόν, ενώ υπάρχουν και πολλά λουλούδια. Ενώ, έχουν και ξαπλώστρες όπου κάνει η Δούκισσα Νομικού την ηλιοθεραπεία της.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η κόρη της Δούκισσας Νομικού είχε τα γενέθλια της και οι γονείς της, της έκαναν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι. Δείτε τις φωτογραφίες.

Διώροφο το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο - Φωτογραφίες από την πισίνα...

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης υπερλατρεύουν την Μύκονο, γι αυτό άλλωστε και αντάλλαξαν εκεί όρκους αγάπης. Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες διατηρεί εκεί ένα συγκλονιστικό διώροφο σπίτι με όλα τα κομφόρ, όπως πισίνα, δωμάτιο καλεσμένων κλπ.

Η Δούκισσα Νομικού που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media ανά διαστήματα έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το Youweekly.gr ξέκλεψε κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα.

Να πούμε επίσης, πως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της.

Αυτό είναι το εξοχικό της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσας Νομικού  σπίτι Μύκονος

Δούκισσας Νομικού  σπίτι Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσας Νομικού νησί των Ανέμων

Δούκισσας Νομικού  πισίνα