Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Στο μπαλκόνι τους έχουν φυτό με τον πιο σημαντικό συμβολισμό

Κοντεύει να το εξαφανίσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Στο μπαλκόνι τους έχουν φυτό με τον πιο σημαντικό συμβολισμό

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο επέστρεψαν στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη και απολαμβάνουν τον καλό - μέχρι στιγμής - καιρό, στο όμορφο μπαλκόνι τους. Το οποίο μάλιστα, κοσμεί ένα φυτό που έχει τον πιο σημαντικό συμβολισμό.

Το ζευγάρι στο εντυπωσιακό σπίτι του, έχει έναν τεράστιο κήπο γεμάτο λουλούδια και δέντρα, ενώ έχουν και ένα τεράστιο μπαλκόνι, στο οποίο χαλαρώνουν τα βράδια και ξεκουράζονται μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε ένα φυτό που έχουν, το οποίο έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που έχει σκαρφαλώσει μέχρι το μπαλκόνι τους. Πρόκειται για μια ελιά!

«Κάποια ελαιοπαραγωγή στο μπαλκόνι μας», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Να σημειώσουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ξεκίνησαν τα πειράγματα στο διαδίκτυο.

Τι συμβολίζει το φυτό που έχουν στο μπαλκόνι του η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Mε παρουσία χιλιετιών στη Γη, η ελιά έχει γίνει σύμβολο κοινωνικών και θρησκευτικών αξιών σο κανένα άλλο δέντρο· έχει τροφοδοτήσει με γόνιμους «καρπούς» τη μυθολογία, τις παραδόσεις, την τέχνη και τη λογοτεχνία.

Σύμφωνα με τα νομοθετικά μέτρα του Σόλωνα όποιος ξερίζωνε ελιά καταδικαζόταν σε θάνατο, ενώ δίπλα στην ελιά δεν επιτρεπόταν η φύτευση άλλου δένδρου.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι μαγικό - Η τεράστια αυλή με τα φυτά

Έχοντας ξεμπερδέψει από επαγγελματικές υποχρεώσεις, η ηθοποιός γέμιζε τις μπαταρίες της στο αγαπημένο της νησί. Έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα, τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού, ενώ δεν σταματούσε να τρώει μοναδικές λιχουδιές που ετοίμαζε ο σύζυγός της. Στο πλευρό της μάλιστα, βρισκόταν και η κόρη της με την οποία περνούσαν όλη την ημέρα μαζί.

Από τα μέσα του Ιουνίου, το ζευγάρι έκανε τις διακοπές του, καθώς στο νησί ο Λευτέρης Σουλτάτος, εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η Βάσω Λασκαράκη μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το λαχταριστό brunch που έφτιαξε και απόλαυσε στην αυλή του σπιτιού της.

Η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο βρίσκοντας αρκετές ημέρες στην Κρήτη. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό στο νησί είχε δημιουργηθεί πανικός. Δείτε τι συνέβη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι