Φωταγωγημένο το Όναρ του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη - Συγκλονιστική η νέα φωτογραφία!

Πλησιάζει πολύ στην ομορφιά του παλατιού του Buckingham

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωταγωγημένο το Όναρ του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη - Συγκλονιστική η νέα φωτογραφία!

Σαν παλάτι, χωρίς υπερβολή, μοιάζει το ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα, Όναρ, όταν είναι ειδικά φωταγωγημένο. Ο ίδιο ο σύζυγος της Ελένης δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και άφησε τους πάντες άναυδους με το ειδυλλιακό τοπίο.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι το κατάλληλο καταφύγιο για ένα ερωτικό ταξίδι - δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά εκεί - αλλά και για οικογενειακές διακοπές.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το Όναρ που ανέβασε ο Ματέο Παντζόπουλος

"Πονοκέφαλος" το Όναρ για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Τι συμβαίνει

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με τον επίγειο παράδεισο που διατηρούν εδώ και χρόνια στα Άχλα, το Όναρ. Μέσα σε μία δεκαετία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία από τις ισχυρότερες οικονομικές κρίσεις στην Ελλάδα, από την οποία και βγήκαν δυνατότεροι, για να έρθει ωστόσο φέτος μία ακόμη μεγάλη κρίση να ταράξει τα ήρεμα νερά της Άνδρου.

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την τελευταία μεγάλη επένδυση του ζευγαριού στην ξενοδοχειακή τους μονάδα, το «Onar Andros», που περιλάμβανε μεταξύ άλλων το χτίσιμο ενός νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με πέντε βίλες και πισίνα. Τον σχεδιασμό των εξοχικών κατοικιών είχαν αναλάβει μάλιστα οι κορυφαίοι αρχιτέκτονες Τάσος Ζέππος και Ελένη Γεωργιάδη, ιδιοκτήτες του γραφείου «Zege Architects», που ακολούθησαν πιστά τη μίνιμαλ αισθητική, με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον του νησιού των Κυκλάδων, κάτι που θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ από τον Μάκη Παντζόπουλο.

Οι καταστροφές και τα προβλήματα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που τους προκάλεσαν μεγάλο "πονοκέφαλο"

Μία απόφαση που τον έχει δικαιώσει, με την ξενοδοχειακή του μονάδα να κερδίζει τον τίτλο «Europe’s Best Beach or Coastal Hotel» στα Boutique Hotel Awards 2019 και εκείνον να ποζάρει περιχαρής κραδαίνοντας τον εν λόγω τίτλο, αγκαλιά με τον αδερφό της συζύγου του και συνεργάτη του στο «Onar», Θοδωρή Μισόκαλο. Εν ολίγοις, μιλάμε για ένα όνειρο για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, που σύντομα ωστόσο άρχισε να συννεφιάζει και να βυθίζεται στις πλημμύρες του περασμένου Οκτωβρίου, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων έργων.

Ο ποταμός Άχλας παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, με το κόστος των υλικών ζημιών να θεωρείται ανυπολόγιστο (δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη καταστροφή), όσον αφορά όμως το ξενοδοχειακό συγκρότημα του ζευγαριού, υπήρχαν τουλάχιστον τα χρονικά περιθώρια ώστε το μεγαλύτερο μέρος του να είναι έτοιμο φέτος το καλοκαίρι για να υποδεχτεί τουρίστες. Και σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώθηκε βέβαια η ρήση που λέει πως «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει», αφού τη φυσική καταστροφή της προηγούμενης χρονιάς ήρθε να διαδεχτεί μία από τις μεγαλύτερες πανδημίες, που «πάγωσε» τις όποιες εργασίες είχαν ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες.

Όναρ ξενοδοχείο Μενεγάκη Ματέο

Συν τοις άλλοις η παρουσιάστρια, που ανακοίνωσε πριν από περίπου έναν μήνα την αποχώρησή της από την τηλεόραση για τουλάχιστον έναν χρόνο, είδε αρκετές από τις κρατήσεις να ακυρώνονται, με τους τουρίστες να εμφανίζονται επιφυλακτικοί για τη σεζόν που έρχεται. Πάντως, παρά τις ακυρώσεις που ήταν προβλέψιμες με την ισχύουσα κατάσταση, το «Onar» έχει φανατικούς θαμώνες που το προτιμούν κάθε χρόνο ως αποκλειστικό προορισμό, άρα ο «πονοκέφαλος» της Ελένης αναμένεται να έχει αίσιο τέλος. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ίδια σκέφτεται πολύ σοβαρά το επόμενο διάστημα, αμέσως μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της, να μεταβεί μόνιμα στα Άχλα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και να ασχοληθεί με τις όποιες ανάγκες προκύψουν. Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάει με περηφάνια για το καταφύγιό της και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει την τουριστική σεζόν να περάσει έτσι.