Αγνώριστος ο Γιάννης Στάνκογλου στο πλατό της Μπάρκα - Δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κυπραίο

Τι άλλαξε πάνω του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο Γιάννης Στάνκογλου στο πλατό της Μπάρκα - Δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κυπραίο

Καλεσμενος το πλατό της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε αγνώριστος με ξυρισμένο το μουστάκι του και πλέον δεν θυμίζει τον Θωμά Κυπράιο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Τα γυρίσματα για τον ίδιο έχουν ολοκληρωθεί, και γι’ αυτό το μουστάκι του πλέον είναι παρελθόν. Ο ηθοποιός, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega “Σχεδόν ενήλικες” στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

«Όσοι παίρνουμε μέρος στη συγκεκριμένη δουλειά πιστεύουμε ότι θα γίνει επιτυχία. Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και τρεις εβδομάδες, είναι πάρα πολύ όμορφα, περνάμε καλά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Είναι κωμωδία και η ιστορία έχει πάρα πολύ δράση. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο μετά τις Μέλισσες. Προσπαθώ όσο γίνεται τις δουλειές μου να τις επιλέγω σε σχέση με το τι έχω κάνει πριν. Πέρασα πολύ όμορφα στις Μέλισσες και βγήκε μια εξαιρετική δουλειά, ένα χρόνο δράμα, ήθελα κάτι διαφορετικό και κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που είχα κάνει πριν», ανέφερε.

Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Στάνκογλου - Το νέο μέλος!

Χαρές έχει στην οικογένεια του ο Γιάννης Στάνκογλου, τώρα που βρίσκονται στις διακοπές τους. Απέκτησαν ένα νέο μέλος και ο ηθοποιός θέλησε να μας το συστήσει μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στις γάτες. Για αυτό και θέλησε να υιοθετήσει μια αδεσποτούλα την οποία βρήκε στην Μήλο.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία τους, η οποία είναι πολύ τρυφερή.

«Καινούργιο μέλος...τον βρήκαμε στην Μήλο μόνο του...και το όνομα αυτού tricky...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου με αυτό τον τρόπο στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Δεν πρέπει να αγοράζουμε, αλλά να υιοθετούμε ένα αδέσποτο ζωάκι που έχει την ανάγκη μας.

Αυτό είναι το νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Στάνκογλου

Γιάννης Στάνκογλου instagram

O Γιάννης Στάνκογλου επίσης, μίλησε για την ασθένεια που τον είχε "χτυπήσει" και είχε κιτρινίσει ολόκληρος. Ο ηθοποιός σε μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε γνωστό, ένα περιστατικό για εκείνον που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα.